Ukupno: 5 aranžmana

Leto

Za Vas smo pripremili sledeće destinacije:

Pregled:

ČANJ – HOTEL ADRIA HARMONY 3* 2021

Hotel ADRIA HARMONY 3* se nalazi u mirnom delu Čanja na 100 m od plaže, tako da omogućuje mir i tišinu turistima. Moderno opremljene sobe (1/2, 1/3, 1/4) pružaju potpuni komfor i udobnost turista, poseduju sopstveno kupatilo, terasu, TV (satelitski program), frižider, klimu, WiFi, a većina ima pogled ka moru. Obezbeđen parking prostor uz sami objekat. U sklopu objekta je i recepcija koja pruža sve potrebne informacije kao i prostrani restoran sa letnjom baštom i igraonicom za decu. Hotel ima lift, zatvoreni bazen, saunu, dečiji bazen na otvorenom.

ČANJ – LARA 2021

Studio-apartmani Lara se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od plaže. Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstveno TWC, terasu, TV-kablovsku sa oko 200 kanala, Wi-FI, frižider, klimu, mini kuhinju sa komplet opremom. Objekat poseduje lift.

ČANJ – LARA LUX 2021

Studio-apartmani “Lara-Lux” se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od plaže (preko puta studio app.”Lara”). Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstvenu terasu, TWC, TV kablovsku, Wi-FI internet, frižider, klimu, čajnu kuhinju.

ČANJ – SOLARIS 2021

Studio-apartmani ”Solaris” se nalaze u mirnom delu Čanja na oko 400m od plaže. Moderno opremljeni, udobni i komforni (1/2, 1/3, 1/4), poseduju sopstveno TWC, terasu, TV-kablovsku, Wi-FI, frižider, klimu, mini kuhinju sa komplet opremom. Objekat poseduje lift.

DOBRE VODE – LARA-S 2021

“LARA-S” je novoizgrađeni objekat, kategorizacije sa 3* po međunarodnim standardima. Udaljen je 130 m od mora, tj. plaže Veliki Pjesak u Dobrim Vodama. Objekat poseduje 1/2, 1/3, 1/4 studio-apartmane. Svaki poseduje sopstveno kupatilo, terasu, mini kuhinju sa frižiderom (komplet opremljenu)…