Ukupno: 17 aranžmana

Leto

Za Vas smo pripremili sledeće destinacije:

Pregled:

ČANJ – LARA 2023

Studio-apartmani “Lara” 3* se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od mora. Raspolažu sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji poseduju sopstvenu terasu, kupatilo, klimu, kablovsku TV, WiFi, frižider, mini kuhinju sa komplet opremom.

ČANJ – LARA LUX 2023

Studio-apartmani “Lara-Lux” 4* se nalaze u mirnom delu Čanja, na 80m od plaže (preko puta studio ap.”Lara”). Moderno opremljeni studiji (dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni) poseduju sopstvenu terasu, kupatilo, kablovsku TV, WiFI, frižider, klimu, čajnu kuhinju.

ČANJ – SOLARIS 2023

Studio-apartmani ”Solaris” 3* se nalaze u mirnom delu Čanja na oko 400m od plaže. Moderno opremljeni i komforni studiji (dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni), poseduju sopstvenu terasu, kupatilo, TV-kablovsku , Wi-FI, frižider, klimu i potpuno opremljnu mini kuhinju. Objekat ima lift.

DOBRE VODE – LARA-S 2023

Studio-apartmani “LARA-S” 3* udaljeni su 130m od plaže. U neposrednoj blizini objekta nalaze se restorani, kafići, poslastičarnice, noćni klubovi, mini marketi, apoteka. Plaža je opremljena tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje sportskih rekvizita i ima spasilačku službu.

HANIOTI – ODISEAS 2023

Vila Odiseas se nalazi na oko 280 m od plaže i 50 m od centra. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (uključen u cenu), TV i terasu. Trokrevetni studio ima francuski i single ležaj. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Vila ima prostor za odlaganje stvari i toalet koji je gostima na raspolaganju pri dolasku i odlasku. Vila nema svoj parking, ali se na 50 m od vile nalazi besplatan parking kod Zorbas parka. Studiji se nalaze na drugom spratu.

LEPTOKARIA – ELVINA 2023

Vila ELVINA se nalazi na oko 100 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju po danu), TV, terasu. Dvokrevetni studio ima manji francuski ležaj. Trokrevetni studio ima tri singl ležaja. Četvorokrevetni studio ima četiri singl ležaja. U sastavu objekta je recepcija. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Studiji se nalaze na prvom spratu.

NEI PORI – ANDREU 2023

Vila Andreu se nalazi na oko 80 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju po danu), TV i terasu. Dvoktevetni studio ima dva single ležaja. Trokrevetni studio ima tri single ležaja. Četvorokrevetni dupleksi imaju po dva single ležaja u dve spavaće sobe i odvojenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Studiji i apartmani se nalaze na I i III spratu.

NEI PORI – MARILENA 2023

Vila Marilena se nalazi u mirnom delu Nei Porija, na oko 300m udaljenosti od izuzetno široke peščane plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, terasu, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju po danu). Trokrevetni studiji imaju tri single ležaja. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Studiji se nalaze na visokom prizemlju,  I , II i III spratu.

OLYMPIC BEACH – HRISA 2023

Vila Hrisa se nalazi na oko 150 m od plaže, u centru letovališta. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5 € po studiju/apartmanu po danu), TV, terasu. Trokrevetni studio ima tri singl ležaja. Četvorokrevetni apartman ima spavaći deo sa francuskim ležajem i u kuhinji dva singl ležaja. Petokrevetni dupleks apartman ima dve spavaće sobe, u jednoj dva singl ležaja, u drugoj sobi francuski i singl ležaj i odvojenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Studiji i apartmani se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu.

PARALIA – CHRISTIN 2023

Vila Christin se nalazi na oko 90 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 10€ po danu za dva klima uređaja, odnosno 6€ po danu za korišćenje jednog klima uređaja), TV i terasu. Trokrevetni apartman sa pomoćnim ležajem ima spavaću sobu u kojoj se nalaze francuski i singl ležaj i kuhinju u kojoj je pomoćni ležaj. Petokrevetni dupleks apartman ima dve spavaće sobe, u jednoj sobi je francuski i singl ležaj, u drugoj sobi su dva singl ležaja i odvojenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Apartmani se nalaze na prvom i trećem spratu.