Rezultati pretrage

Pregled:

NEI PORI – MARILENA 2023

Vila Marilena se nalazi u mirnom delu Nei Porija, na oko 300m udaljenosti od izuzetno široke peščane plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, terasu, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju po danu). Trokrevetni studiji imaju tri single ležaja. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Studiji se nalaze na visokom prizemlju,  I , II i III spratu.

od po osobi
Detaljnije

POLIHRONO – OLGA 2023

Vila Olga se nalazi na oko 70 m od plaže u centru letovališta, preko puta hotela Akrogiali . Svaka smeštajna jedinica ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, TV, klima uređaj (uključen u cenu u periodu od 10.07-30.08. ) i terasu. Trokrevetni studio ima tri single ležaja (u nekim studijima dva single ležaja su spojena u francuski). Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Studiji se nalaze u prizemlju. Vila poseduje veliko ograđeno dvorište idealno za porodice sa malom decom. 

od po osobi
Detaljnije

PEFKOHORI – PARTHENIS 2023

Vila Parthenis se nalazi na ulazu u Pefkohori na oko 150 m od od najlepšeg dela plaže, u neposrednoj blizini centra, pored Masutis velikog supermarketa. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta, aspirator), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 6€ po/apartmanu po danu), TV i terasu. Trokrevetni apartman ima spavaću sobu sa dva single ležaja spojena u francuski i fotelju na razvlačenje ili single ležaj odvojenu kuhinju u kojoj se nalazi ležaj – 190×80 cm, a kada se rasklopi pretvara se u ležaj 190x120cm. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet.  Vila ima recepciju i prostor za odlaganje stvari pri dolasku i odlasku, kao i toalet u suterenu. Apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu.

od po osobi
Detaljnije

PARALIA – IVET 2023

Vila Ivet se nalazi u centru Paralije, na oko 90 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 7€ po studiju po danu), TV i terasu. Dvokrevetni studio ima dva single ležaja. Trokrevetni studio ima francuski i singl ležaj ili tri singl ležaja. Četvorokrevetni studio ima dva francuska ležaja. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Vila ima lift. Studiji se nalaze na prvom spratu.

 

od po osobi
Detaljnije

ČANJ – LARA LUX 2023

Studio-apartmani “Lara-Lux” 4* se nalaze u mirnom delu Čanja, na 80m od plaže (preko puta studio ap.”Lara”). Moderno opremljeni studiji (dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni) poseduju sopstvenu terasu, kupatilo, kablovsku TV, WiFI, frižider, klimu, čajnu kuhinju.

od 35€ po osobi
Detaljnije

ČANJ – SOLARIS 2023

Studio-apartmani ”Solaris” 3* se nalaze u mirnom delu Čanja na oko 400m od plaže. Moderno opremljeni i komforni studiji (dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni), poseduju sopstvenu terasu, kupatilo, TV-kablovsku , Wi-FI, frižider, klimu i potpuno opremljnu mini kuhinju. Objekat ima lift.

od 28€ po osobi
Detaljnije

ČANJ – LARA 2023

Studio-apartmani “Lara” 3* se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od mora. Raspolažu sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji poseduju sopstvenu terasu, kupatilo, klimu, kablovsku TV, WiFi, frižider, mini kuhinju sa komplet opremom.

od 30€ po osobi
Detaljnije

DOBRE VODE – LARA-S 2023

Studio-apartmani “LARA-S” 3* udaljeni su 130m od plaže. U neposrednoj blizini objekta nalaze se restorani, kafići, poslastičarnice, noćni klubovi, mini marketi, apoteka. Plaža je opremljena tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje sportskih rekvizita i ima spasilačku službu.

od 25€ po osobi
Detaljnije

PARALIA – CHRISTIN 2023

Vila Christin se nalazi na oko 90 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 10€ po danu za dva klima uređaja, odnosno 6€ po danu za korišćenje jednog klima uređaja), TV i terasu. Trokrevetni apartman sa pomoćnim ležajem ima spavaću sobu u kojoj se nalaze francuski i singl ležaj i kuhinju u kojoj je pomoćni ležaj. Petokrevetni dupleks apartman ima dve spavaće sobe, u jednoj sobi je francuski i singl ležaj, u drugoj sobi su dva singl ležaja i odvojenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Apartmani se nalaze na prvom i trećem spratu.

 

od po osobi
Detaljnije

NEI PORI – ANDREU 2023

Vila Andreu se nalazi na oko 80 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju po danu), TV i terasu. Dvoktevetni studio ima dva single ležaja. Trokrevetni studio ima tri single ležaja. Četvorokrevetni dupleksi imaju po dva single ležaja u dve spavaće sobe i odvojenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Studiji i apartmani se nalaze na I i III spratu.

od po osobi
Detaljnije