Rezultati pretrage

Pregled:

NEI PORI – MARA 2022

VILA MARA se nalazi u centralnom delu Nei Poria, u blizini parka, na oko 100m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, terasu, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po apartmanu po danu).

od po osobi
Detaljnije

PARALIA – IVET 2022

Vila Ivet se nalazi u centru Paralije, na oko 90 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5 € po studiju po danu), TV i terasu. Dvokrevetni studio ima dva single ležaja.

od po osobi
Detaljnije

ČANJ – LARA LUX 2022

Studio-apartmani “Lara-Lux” 4* se nalaze u mirnom delu Čanja, na 80m od plaže (preko puta studio ap.”Lara”). Moderno opremljeni studiji (dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni) poseduju sopstvenu terasu, kupatilo, kablovsku TV, WiFI, frižider, klimu, čajnu kuhinju.

od 28€ po osobi
Detaljnije

ČANJ – SOLARIS 2022

Studio-apartmani ”Solaris” 3* se nalaze u mirnom delu Čanja na oko 400m od plaže. Moderno opremljeni i komforni studiji (dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni), poseduju sopstvenu terasu, kupatilo, TV-kablovsku , Wi-FI, frižider, klimu i potpuno opremljnu mini kuhinju. Objekat ima lift.

od 23€ po osobi
Detaljnije

ČANJ – LARA 2022

Studio-apartmani “Lara” 3*se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od mora. Raspolažu sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji poseduju sopstvenu terasu, kupatilo, klimu, kablovsku TV, WiFi, frižider, mini kuhinju sa komplet opremom. Objekat ima lift. U sklopu objekta se nalazi restoran.

od 24€ po osobi
Detaljnije

DOBRE VODE – LARA-S 2022

Studio-apartmani “LARA-S” 3* udaljeni su 130m od plaže. U neposrednoj blizini objekta nalaze se restorani, kafići, poslastičarnice, noćni klubovi, mini marketi, apoteka. Plaža je opremljena tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje sportskih rekvizita i ima spasilačku službu.

od 20€ po osobi
Detaljnije

PARALIA – CHRISTIN 2022

Vila Christin se nalazi na oko 90 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 7€ po danu za dva klima uređaja, odnosno 5€ po danu za korišćenje jednog klima uređaja), TV i terasu.

od po osobi
Detaljnije

NEI PORI – ANDREU 2022

Vila Andreu se nalazi na oko 80 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju po danu), TV i terasu. Trokrevetni studio ima francuski i singl ležaj ili tri singl ležaja.

od po osobi
Detaljnije

LEPTOKARIA – ELVINA 2022

Vila ELVINA se nalazi na oko 100 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju po danu), TV, terasu. Dvokrevetni studio ima manji francuski ležaj.

od po osobi
Detaljnije

OLYMPIC BEACH – HRISA 2022

Vila Hrisa se nalazi na oko 150 m od plaže, u centru letovališta. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5 € po studiju/apartmanu po danu), TV, terasu.

od po osobi
Detaljnije