Rezultati pretrage

Pregled:

NEI PORI – PSATA 2021

Vila Psata se nalazi na oko 130 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju, bez rerne (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju/apartmanu po danu), TV i terasu.

 

od 135 po osobi
Detaljnije

OLYMPIC BEACH – MERAKI 2021

Vila Meraki se nalazi na oko 170 m od plaže, u centru letovališta. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5 € po studiju/apartmanu po danu osim za studio na trećem spratu gde je upotreba klima uređaja uključena u cenu), TV, terasu.

od po osobi
Detaljnije

ČANJ – HOTEL ADRIA HARMONY 3* 2021

Hotel ADRIA HARMONY 3* se nalazi u mirnom delu Čanja na 100 m od plaže, tako da omogućuje mir i tišinu turistima. Moderno opremljene sobe pružaju potpuni komfor….

od 23€ po osobi
Detaljnije

ČANJ – LARA LUX 2021

Studio-apartmani “Lara-Lux” se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od plaže (preko puta studio app.”Lara”). Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstvenu terasu, TWC, TV kablovsku, Wi-FI internet, frižider, klimu, čajnu kuhinju.

od 23€ po osobi
Detaljnije

ČANJ – SOLARIS 2021

Studio-apartmani ”Solaris” se nalaze u mirnom delu Čanja na oko 400m od plaže. Moderno opremljeni, udobni i komforni (1/2, 1/3, 1/4), poseduju sopstveno TWC, terasu, TV-kablovsku, Wi-FI, frižider, klimu, mini kuhinju sa komplet opremom. Objekat poseduje lift.

od 17€ po osobi
Detaljnije

ČANJ – LARA 2021

Studio-apartmani Lara se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od plaže. Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstveno TWC, terasu, TV-kablovsku sa oko 200 kanala, Wi-FI, frižider, klimu, mini kuhinju sa komplet opremom. Objekat poseduje lift.

od 18€ po osobi
Detaljnije

DOBRE VODE – LARA-S 2021

“LARA-S” je novoizgrađeni objekat, kategorizacije sa 3* po međunarodnim standardima. Udaljen je 130 m od mora, tj. plaže Veliki Pjesak u Dobrim Vodama.

od 34€ po osobi
Detaljnije

PARALIA – CHRISTIN 2021

Vila Christin se nalazi na oko 90 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 7€ po danu za dva klima uređaja, odnosno 5€ po danu za korišćenje jednog klima uređaja), TV i terasu.

od 135 po osobi
Detaljnije

NEI PORI – ANDREU 2021

Vila Andreu se nalazi na oko 80 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju po danu), TV i terasu. Dvokrevetni studio ima dva single ležaja.

od 130 po osobi
Detaljnije

LEPTOKARIA – ELVINA 2021

Vila ELVINA se nalazi na oko 100 m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (nije uključen u cenu, naplaćuje se na licu mesta, 5€ po studiju po danu), TV, terasu. Dvokrevetni studio ima francuski ležaj.

od 68 po osobi
Detaljnije