ČANJ – HOTEL ADRIA HARMONY 3* 2021

ČANJ – HOTEL ADRIA HARMONY 3* 2021

Cena već od 23€ po osobi

ČANJ – HOTEL ADRIA HARMONY 3* 2021

Čanj je atraktivno turističko mesto, koje se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, krasi prostrana, peskovita i zlatasta plaža duga 1100m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana.

Hotel ADRIA HARMONY 3* se nalazi u mirnom delu Čanja na 100 m od plaže, tako da omogućuje mir i tišinu turistima. Moderno opremljene sobe (1/2, 1/3, 1/4) pružaju potpuni komfor i udobnost turista, poseduju sopstveno kupatilo, terasu, TV (satelitski program), frižider, klimu, WiFi, a većina ima pogled ka moru. Obezbeđen parking prostor uz sami objekat. U sklopu objekta je i recepcija koja pruža sve potrebne informacije kao i prostrani restoran sa letnjom baštom i igraonicom za decu. Hotel ima lift, zatvoreni bazen, saunu, dečiji bazen na otvorenom.

 

Struktura Usluga 01.06-21.06. 21.06-11.07. 11.07-25.08.
09.09-30.09. 25.08-09.09.
STANDARD SOBE PP 23 26 32
1/2, 1/3, 1/4
LUX SOBE PP 31 36 43
1/2, 1/3, 1/4
STUDIO PP 33 38 45
1/2, 1/3, 1/4

Cene su izražene u evrima po osobi po danu

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici, sa izabranom uslugom polupansion-švedski sto
 • Korišćenje zatvorenog bazena, saune, dečijeg bazena na otvorenom – uključeno u cenu LUX sobe i studija

ARANŽMAN NE OBUHVATA: 

 • Prevoz         *Mogućnost autobuskog prevoza na redovnoj Arriva liniji za Crnu Goru: 20/25/30. juna iz Srbije, odnosno 21/26/01. iz Crne Gore. U julu i avgustu iz Srbije ponedeljkom, sredom i petkom, a iz Crne Gore utorkom, četvrtkom i subotom. Sve informacije na sajtu www.arriva.rs
 • Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje (plaća se na recepciji, dnevno po osobi: odrasle osobe: 1,5€ (0,5€ osiguranje + 1€ BT), deca do 12 god: 0,5€ (osiguranje), od 12-18god 1€ (0,5€ osiguranje + 0,5€ BT))
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – Agencija posreduje u procesu obezbeđivanja polise po uslovima kompanije Dunav osiguranje – osigurana suma je 35.000€ (cena po osobi dnevno: 1€ (osobe od 19 – 70 god.); 0,5 € (deca do 19 god.); 2€ (za starije od 70 god.)

Postoji mogućnost razlikovanja studija/apartmana u izgledu u odnosu na fotografije sa sajta.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA “ARRIVA LITAS” DOO POŽAREVAC usklađeni sa YUTA Opštim uslovima putovanja – licenca 1/2021, kategorija A 20
Cenovnik broj 2 od 23.06.2021.

Atraktivno turističko mesto Čanj nalazi se između Petrovca i Sutomora. Ima šljunkovitu zlatastu plažu, a u neposrednoj blizini se nalazi i Kraljičina plaža.

1. dan Dolazak u hotel. Smeštaj u određeni tip sobe posle 12h sa uslugom prema uplaćenoj rezervaciji.

Pretposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan Doručak, napuštanje hotelskih soba ili studija do 09h.

NAPOMENE:

– Ulazak u sobe od 12.00h a izlazak iz soba do 09.00h poslednjeg dana boravka.

– Gosti u standardnim sobama mogu na recepciji uplatiti usluge Spa centra

– Može se dobezbediti krevetac za bebu (na upit)-GRATIS

– Smene počinju večerom, završavaju se doručkom

– Hotelski objekat  poseduje  sopstvene rezervoare i garantuje stalnu prisutnost vode.

DOPLATE I POPUSTI

 • deca do 4 god. imaju besplatan boravak (bez ležaja i hrane).
 • deca 4-7 god. u pratnji dve odrasle osobe, jedno dete gratis, drugo dete 50%
 • deca 7-12 god. placaju 70% od cene i imaju svoj ležaj
 • dete 4-12 god. sa jednom odraslom osobom u sobi 1/2 plaća 80% od cene

 

COVID USLOVI:

U slučaju uvođenja vanrednog stanja a u cilju sprečavanja širenja virusa COVID-19 na nivou države, iz zemlje iz koje klijent dolazi, zatvaranja granice ili proglašenja vanrednih mera na nivou opštine, kao i potvrđeno prisustvo korona virusa kod jedne ili više osoba na koje se odnosi rezervacija smeštaja (gost je dužan da dostavi pozitivan nalaz PCR testa), klijent ima mogućnost da uplaćena sredstva iskoristi za dolazak u nekom drugom terminu (u zavisnosti od raspoloživosti) ili tokom sezone 2022. godine.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici turizamarriva.rs .
 • Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Slike koje se nalaze u katalogu i na sajtu su primer smeštaja u datoj vili/hotelu. Smeštaj ne mora biti identičan kao na slici ali je u istoj kategorizaciji kao prikazani. Fotografije smeštaja na sajtu turizamarriva.rs , preuzete su sa sajta hotela Adria Harmony čije su vlasništvo (www.adriahotelcanj.com )
 • Svaka soba ima tuš/WC. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzije i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa ili fotelja na razvlačenje i manjih je dimenzija od standardnog ležaja. Hotel ima restoran, usluga je uglavnom kontinentalni švedski sto (ukoliko to nije drugačije navedeno).
 • Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost smeštajne jedinice, položaj terase i pogled.
 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao, vašeg uređaja i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

 OSTALE VAŽNE NAPOMENE:

 • Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o navedenom programu.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik je lično odgovoran za ispravnost sopstvenih dokumenata i podataka datih u agenciji. Svojim potpisom korisnik potvrđuje da je lične podatke ugovarača i saputnika stavio dobrovoljno na raspolaganje agenciji i dopušta da se isti koriste i učine dostupnim trećim licima iskučivo u cilju zaštite njegovih interesa u svim poslovima vezanim za realizaciju ovog putovanja. Agencija se obavezuje da podatke čuva kao poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacietete po cenama koje se razlikuju od prikazanih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razilke u ceni.
 • Putnici su dužni da voucher za smeštaj preuzmu u agenciji dva dana pre putovanja. Putnici koji nisu u mogućnosti da lično dođu do agencije, voucher će dobiti putem maila. U tom slučaju potrebno je da isti odštampaju.
 • Preporuka agencije je da se putnik upozna sa rutom puta, dokumentacijom i opremom potrebnoj za vozilo, zakonima u zemlji u koju idu i kroz koju prolaze
 • Za prelazak državne granice maloletno lice, državljanin Republike Srbije do navršene 16. godine života, kada putuje samo ili u pratnji drugog lica koje mu nije roditelj ili zakonski zastupnik, mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički vrše roditeljsko pravo, ili zakonskog zastupnika. Maloletno lice ne mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički ne vrše roditeljsko pravo, već to pravo vrši jedan od roditelja samostalno. U tom slučaju mora posedovati overenu saglasnost (samo) onog roditelja koji samostalno vrši roditeljsko pravo.
 • Uslov za realizaciju ovog putovanja je da putnik poseduje važeću ličnu kartu ili biometrijski pasoš.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • Preporuka je, da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlju odredišta (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) Agencija ne snosi odgovornost i neće izvršiti povraćaj novca u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Crne Gore.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

– Cene su prikazane u evrima i plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbija na dan uplate

– 30 % prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana

 • Gotovinski
 • Čekovima građana do 15.12.2021. bez uvećanja (svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
 • Platnim karticama: VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, DINA
 • Administrativnom zabranom (za zaposlene u firmama sa kojima agencija ima ugovor)

 

Slični/preporučeni aranžmani