ČANJ – LARA LUX 2021

ČANJ – LARA LUX 2021

Cena već od 23€ po osobi

ČANJ – LARA LUX 2021

Čanj je atraktivno turističko mesto, koje se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, krasi prostrana, peskovita i zlatasta plaža duga 1100m. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana.

Studio-apartmani “Lara-Lux” se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od plaže (preko puta studio app.”Lara”). Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstvenu terasu, TWC, TV kablovsku, Wi-FI internet, frižider, klimu, čajnu kuhinju. Objekat poseduje otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su gratis za goste u objektu. Ishrana je u moderno opremljenom restoranu Lara, gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga i domaća hrana. Obezbeđen besplatan parking u garaži objekta.

Struktura Usluga 01.06-21.06. 21.06-01.07. 01.07-11.07. 11.07-31.07.
09.09-30.09. 30.08-09.09. 20.08-30.08. 31.07-20.08.
1/2 std PP 23 28 32 36
1/3, 1/4 std PP 23 26 30 34
1/2 std PA 26 31 36 40
1/3, 1/4 std PA 26 30 34 37

Cena je izražena u evrima po osobi po danu na bazi polupansiona i punog pansiona

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici, sa izabranom uslugom (najam, polupansion ili pun pansion)

ARANŽMAN NE OBUHVATA: 

  • Autobuski prevoz         *Mogućnost autobuskog prevoza na redovnoj Arriva liniji za Crnu Goru: 20/25/30. juna iz Srbije, odnosno 21/26/01. iz Crne Gore. U julu i avgustu iz Srbije ponedeljkom, sredom i petkom, a iz Crne Gore utorkom, četvrtkom i subotom. Sve informacije na sajtu www.arriva.rs
  • Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje (plaća se na recepciji, dnevno po osobi: odrasle osobe: 1,5€ (0,5€ osiguranje + 1€ BT), deca do 12 god: 0,5€ (osiguranje), od 12-18god 1€ (0,5€ osiguranje + 0,5€ BT))
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – Agencija posreduje u procesu obezbeđivanja polise po uslovima kompanije Dunav osiguranje – osigurana suma je 35.000€ (cena po osobi dnevno: 1€ (osobe od 19 – 70 god.); 0,5 € (deca do 19 god.); 2€ (za starije od 70 god.)

 

Postoji mogućnost razlikovanja studija/apartmana u izgledu u odnosu na fotografije sa sajta.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA “ARRIVA LITAS” DOO POŽAREVAC usklađeni sa YUTA Opštim uslovima putovanja

Licenca OTP 01/2021, kategorija licence A 20
Individualni cenovnik broj 3 od 22.06.2021.

 

Studio-apartmani “Lara-Lux” se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od plaže (preko puta studio app.”Lara”). Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstvenu terasu, TWC, TV kablovsku, Wi-FI internet, frižider, klimu, čajnu kuhinju. Objekat poseduje otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su gratis za goste u objektu. Ishrana je u moderno opremljenom restoranu Lara, gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga i domaća hrana. Obezbeđen besplatan parking u garaži objekta.

1. dan Dolazak u hotel. Smeštaj u određeni tip sobe posle 12h sa uslugom prema uplaćenoj rezervaciji.

Pretposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan napuštanje studija do 09h; usluga prema pravilima Studio-apartmana Lara, Lara Lux, Solaris i Lara-S.

ISHRANA LARA:
PP-polu pansion (noćenje, doručak/večera, ili doručak/ručak, ili ručak/večera- obroci po izboru gosta)
PA-pun pansion (noćenje i 3 obroka)NA-najam apartmana, bez ishrane
Doručak, ručak i večera-klasično posluženje
Smene počinju: ručkom (pun pansion, doručak/ručak, ručak/večera), večerom (doručak/večera), a završavaju doručkom (pun pansion, doručak/večera, doručak/ručak), završavaju večerom (ručak/večera)

POPUSTI:
Deca do 3 god. imaju besplatan boravak (na zajedničkom ležaju, bez hrane)
Deca od 3-10 god. na zajedničkom ležaju- plaćaju po 50% od cene
Deca od 3-12 god. na posebnom ležaju-plaćaju po 70% od cene
Dete do 12 god. sa jednom odraslom osobom u studiju 1/2 – plaća 80% od cene

POGODNOSTI:
Može se dobezbediti krevetac za bebu (na upit)-GRATIS
Nekoliko puta nedeljno organizuju su dečije pozorišne predstave (u Studio-apartmanima Lara)

COVID USLOVI:
U slučaju uvođenja vanrednog stanja a u cilju sprečavanja širenja virusa COVID-19 na nivou države, iz zemlje iz koje klijent dolazi, zatvaranja granice ili proglašenja vanrednih mera na nivou opštine, kao i potvrđeno prisustvo korona virusa kod jedne ili više osoba na koje se odnosi rezervacija smeštaja (gost je dužan da dostavi pozitivan nalaz PCR testa), klijent ima mogućnost:
– da uplaćena sredstva iskoristi za dolazak u nekom drugom terminu (u zavisnosti od raspoloživosti)
– da zataži od hotela povraćaj uplaćenih sredstava

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici turizamarriva.rs .
Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Slike koje se nalaze u katalogu i na sajtu su primer smeštaja u datoj vili/hotelu. Smeštaj ne mora biti identičan kao na slici ali je u istoj kategorizaciji kao prikazani. Fotografije smeštaja na sajtu turizamarriva.rs , preuzete su sa sajta Lara Apartmani čije su vlasništvo ( http://www.laraapartmani.com/ )
Smeštajne jedinice su opremljene peškirima (jedan veliki i jedan mali po osobi), toalet papirom i sredstvima za higijenu. Sve smeštajne jedinice se čiste na 5 dana, kada se i menjaju posteljina i peškiri.
Organizator putovanja ne garantuje spratnost smeštajne jedinice, položaj terase i pogled.
Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao, vašeg uređaja i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

OSTALE VAŽNE NAPOMENE:
Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o navedenom programu.
Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
Putnik je lično odgovoran za ispravnost sopstvenih dokumenata i podataka datih u agenciji. Svojim potpisom korisnik potvrđuje da je lične podatke ugovarača i saputnika stavio dobrovoljno na raspolaganje agenciji i dopušta da se isti koriste i učine dostupnim trećim licima iskučivo u cilju zaštite njegovih interesa u svim poslovima vezanim za realizaciju ovog putovanja. Agencija se obavezuje da podatke čuva kao poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacietete po cenama koje se razlikuju od prikazanih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razilke u ceni.
Putnici su dužni da voucher za smeštaj preuzmu u agenciji dva dana pre putovanja. Putnici koji nisu u mogućnosti da lično dođu do agencije, voucher će dobiti putem maila. U tom slučaju potrebno je da isti odštampaju.
Preporuka agencije je da se putnik upozna sa rutom puta, dokumentacijom i opremom potrebnoj za vozilo, zakonima u zemlji u koju idu i kroz koju prolaze
Za prelazak državne granice maloletno lice, državljanin Republike Srbije do navršene 16. godine života, kada putuje samo ili u pratnji drugog lica koje mu nije roditelj ili zakonski zastupnik, mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički vrše roditeljsko pravo, ili zakonskog zastupnika. Maloletno lice ne mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički ne vrše roditeljsko pravo, već to pravo vrši jedan od roditelja samostalno. U tom slučaju mora posedovati overenu saglasnost (samo) onog roditelja koji samostalno vrši roditeljsko pravo.
Uslov za realizaciju ovog putovanja je da putnik poseduje važeću ličnu kartu ili biometrijski pasoš.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
Preporuka je, da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlju odredišta (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) Agencija ne snosi odgovornost i neće izvršiti povraćaj novca u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Crne Gore.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

– Cene su prikazane u evrima i plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbija na dan uplate

– 30 % prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana

  • Gotovinski
  • Čekovima građana do 15.12.2021. bez uvećanja (svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
  • Platnim karticama: VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, DINA
  • Administrativnom zabranom (za zaposlene u firmama sa kojima agencija ima ugovor)

Slični/preporučeni aranžmani