DOBRE VODE – LARA-S 2023

DOBRE VODE – LARA-S 2023

Cena već od 25€ po osobi

DOBRE VODE – LARA-S 2023

Na 8 km od Bara nalazi se naselje Dobre Vode sa peščanom plažom koja zbog čistoće vode i velike prisutnosti sumpora spada u plaže I kategorije. Pružiće vam pogled na nezaboravan zalazak sunca i prelepu boju mora po čemu je ona posebno poznata. Dobre Vode se jos nazivaju i ”vazdušna banja“ zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa i sl… Plaža Veliki Pijesak gde se nalaze studio-apartmani “LARA-S”je veoma posećena i na njoj se nalaze brojni restorani, kafeterije, poslastičarnice, noćni klubovi, mini marketi, a na 50m od objekta se nalazi apoteka. Pored slobodnog dela plaže nalazi se i par privatnih plaža sa bazenima kao što je Ruža vjetrova i druge. Opremljene su tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje sportskih rekvizita i spasilačkom službom. Plaže svakodnevno poseduju turistički brodići.

Studio-apartmani “LARA-S” 3* udaljeni su 130m od plaže. U neposrednoj blizini objekta nalaze se restorani, kafići, poslastičarnice, noćni klubovi, mini marketi, apoteka. Plaža je opremljena tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje sportskih rekvizita i ima spasilačku službu.  Objekat “LARA-S”*** u svom sastavu ima dvokrevetne, trokrevene i četvorokrevetne studije. Svaki studio poseduje sopstvenu terasu, kupatilo, mini kuhinju sa frižiderom (komplet opremljenu), klimu, Wi-FI, kablovsku TV a većina ima pogled ka moru. Objekat ima sopstveni rezervoar tako da garantuje stalnu prisutnost vode. U dvorištu objekta nalazi se igraonica za decu – tobogani, ljuljaške, klackalice i drugi rekviziti za dečiju zabavu. Objekat ima lift, recepciju i zajedničku prostoriju.

Tip studio Usluga 01.06-21.06. 21.06-01.07. 01.07-11.07. 11.07-30.08.
19.09-30.09. 09.09-19.09. 30.08-09.09.
1/2 std NA 39 46 50 54
1/3 std 43 53 60 66
1/4 std 55 66 72 78

Cena je izražena u evrima po sobi po danu na bazi najma studija

Tip studio Usluga 01.06-21.06. 21.06-01.07. 01.07-11.07. 11.07-30.08.
19.09-30.09. 09.09-19.09. 30.08-09.09.
1/2,1/3,1/4 std PP 30 34 36 40
1/2,1/3,1/4 std ND 25 29 31 35

Cena je izražena u evrima po osobi po danu na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici, sa izabranom uslugom (najam, polupansion ili pun pansion)

ARANŽMAN NE OBUHVATA: 

 • Prevoz *
 • Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje (plaća se na recepciji, dnevno po osobi: odrasle osobe: 1,5€ (0,5€ osiguranje + 1€ BT), deca do 12 god: 0,5€ (osiguranje), od 12-18god 1€ (0,5€ osiguranje + 0,5€ BT))
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – Agencija posreduje u procesu obezbeđivanja polise po uslovima kompanije Dunav osiguranje – osigurana suma je 35.000€

Postoji mogućnost razlikovanja studija/apartmana u izgledu u odnosu na fotografije sa sajta.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA “ARRIVA LITAS” DOO POŽAREVAC usklađeni sa YUTA Opštim uslovima putovanja

Licenca 71/2021, Kategorija A, od 16.08.2021.

Individualni cenovnik broj  1 od 20.03.2023.

“LARA-S” je novoizgrađeni objekat, kategorizacije sa 3* po međunarodnim standardima. Udaljen je 130 m od mora, tj. plaže Veliki Pjesak u Dobrim Vodama. Objekat poseduje 1/2, 1/3, 1/4 studio-apartmane. Svaki poseduje sopstveno kupatilo, terasu, mini kuhinju sa frižiderom (komplet opremljenu), klimu, Wi-FI, kablovsku TV, a većina ima pogled ka moru. Moderno opremljeni i udobni studio-apartmani pružaju potpuni komfor i udobnost turistima. Poseduju sopstvene rezervoare tako da se garantuje stalna prisutnost vode. Objekat ima lift, recepciju i restoran zatvorenog tipa i zajedničku prostoriju. U neposrednoj blizini objekta može se iznajmiti parking (na licu mesta).

1. dan Dolazak u hotel. Smeštaj u određeni tip sobe posle 12h sa uslugom prema uplaćenoj rezervaciji.

Pretposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan napuštanje studija do 09h; usluga prema pravilima Studio-apartmana  Lara-S.

ISHRANA LARA:

PP – polupansion (noćenje – večera, na bazi švedskog stola – samoposluživanje)

ND – noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto – samoposluživanje)

NA – najam apartmana, bez ishrane

Smene počinju: večerom (polupansion), a završavaju doručkom.

DOPLATA: Postoji mogućnost doplate za ručak – 7€ po osobi po danu, Deca do 10 god – 5€ po osobi po danu.. Ručak se služi po principu menija, izbor više vrsta jela iz menija, po anketi danas za sutra.

USLOVI SMEŠTAJA:

 • Studio 1/2 može boraviti 2- max. 3 osobe (2 odrasle i dete do 5.g)
 • Studio 1/3 može boraviti 3 -max. 4 osobe (2 odrasle i 2 dece do 10.g)
 • Studio 1/4 može boraviti 4 -max. 5 osoba (3 odrasle i 2 dece do 10.g)
 • Studio 1/4 +1 može boraviti max. 5 osoba

COVID USLOVI:

U slučaju uvođenja vanrednog stanja a u cilju sprečavanja širenja virusa COVID-19 na nivou države, iz zemlje iz koje klijent dolazi, zatvaranja granice ili proglašenja vanrednih mera na nivou opštine, kao i potvrđeno prisustvo korona virusa kod jedne ili više osoba na koje se odnosi rezervacija smeštaja (gost je dužan da dostavi pozitivan nalaz PCR testa), klijent ima mogućnost:

– da uplaćena sredstva iskoristi za dolazak u nekom drugom terminu (u zavisnosti od raspoloživosti)

– da zataži od hotela povraćaj uplaćenih sredstava

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici turizamarriva.rs .
 • Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Slike koje se nalaze u katalogu i na sajtu su primer smeštaja u datoj vili/hotelu. Smeštaj ne mora biti identičan kao na slici ali je u istoj kategorizaciji kao prikazani. Fotografije smeštaja na sajtu turizamarriva.rs , preuzete su sa sajta Lara Apartmani čije su vlasništvo ( http://www.laraapartmani.com/ )
 • Smeštajne jedinice su opremljene peškirima (jedan veliki i jedan mali po osobi), toalet papirom i sredstvima za higijenu. Sve smeštajne jedinice se čiste na 5 dana, kada se i menjaju posteljina i peškiri.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost smeštajne jedinice, položaj terase i pogled.
 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao, vašeg uređaja i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

OSTALE VAŽNE NAPOMENE:

 • Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o navedenom programu.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik je lično odgovoran za ispravnost sopstvenih dokumenata i podataka datih u agenciji. Svojim potpisom korisnik potvrđuje da je lične podatke ugovarača i saputnika stavio dobrovoljno na raspolaganje agenciji i dopušta da se isti koriste i učine dostupnim trećim licima iskučivo u cilju zaštite njegovih interesa u svim poslovima vezanim za realizaciju ovog putovanja. Agencija se obavezuje da podatke čuva kao poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacietete po cenama koje se razlikuju od prikazanih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razilke u ceni.
 • Putnici su dužni da voucher za smeštaj preuzmu u agenciji dva dana pre putovanja. Putnici koji nisu u mogućnosti da lično dođu do agencije, voucher će dobiti putem maila. U tom slučaju potrebno je da isti odštampaju.
 • Preporuka agencije je da se putnik upozna sa rutom puta, dokumentacijom i opremom potrebnoj za vozilo, zakonima u zemlji u koju idu i kroz koju prolaze
 • Za prelazak državne granice maloletno lice, državljanin Republike Srbije do navršene 16. godine života, kada putuje samo ili u pratnji drugog lica koje mu nije roditelj ili zakonski zastupnik, mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički vrše roditeljsko pravo, ili zakonskog zastupnika. Maloletno lice ne mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički ne vrše roditeljsko pravo, već to pravo vrši jedan od roditelja samostalno. U tom slučaju mora posedovati overenu saglasnost (samo) onog roditelja koji samostalno vrši roditeljsko pravo.
 • Uslov za realizaciju ovog putovanja je da putnik poseduje važeću ličnu kartu ili biometrijski pasoš.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • Preporuka je, da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlju odredišta (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) Agencija ne snosi odgovornost i neće izvršiti povraćaj novca u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Crne Gore.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

– Cene su prikazane u evrima i plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate
– 30 % prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana:
o Gotovinski
o Čekovima građana do 15.12.2023. bez uvećanja (svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
o Platnim karticama: VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, DINA
o Administrativnom zabranom (za zaposlene u firmama sa kojima agencija ima ugovor)
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena.

Slični/preporučeni aranžmani