PEFKOHORI- ATINA

PEFKOHORI- ATINA

Cena već od 70 € po osobi

PEFKOHORI- ATINA

Vila Atina se nalazi na oko 350 m od plaže i na oko 200 m od centra. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (uključen u cenu tokom jula i avgusta, van tog perioda se doplaćuje 4€ po danu), TV i terasu. Trokrevetni studio ima francuski i single ležaj. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Studiji se nalaze na prvom spratu.

25.maj 04.jun 14.jun 24.jun 04.jul 14.jul 24.jul 03.avg 13.avg 23.avg 02.sep 12.sep 22.sep
04.jun 14.jun 24.jun 04.jul 14.jul 24.jul 03.avg 13.avg 23.avg 02.sep 12.sep 22.sep 02.okt
1/2 std 70* 99 150 160 220 220 235 280 250 195 150 105 70 *
1/3 std 60* 89 150 140 175 185 180 205 190 155 115 95 60 *

Cena je izražena u evrima na bazi najma studija po osobi za 10 noćenja, osim za smene sa zvezdicom gde je prikazana cena paketa (10 noći+autobuski prevoz).

*LAST MINUTE PONUDA (22.sep/02.okt):
SMEŠTAJ I AUTOBUSKI PREVOZ PO OSOBI

ARANŽMAN OBUHVATA

 • Smeštaj u izabranom studiju/apartmanu na bazi 10 noćenja
 • Usluge licenciranog pratioca grupe do destinacije
 • Usluge predstavnika inopartnera na destinaciji
 • Troškove organizacije i realizacije aranžmana

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Autobuski prevoz – plaća se na osnovu cene iz tabele, osim za paket aranžmane označene zvezdicom gde je prevoz uračunat u cenu
 • Boravišnu taksu – plaća se na licu mesta 0,5€ po studiju/apartmanu po danu. Boravišna taksa je podložna promeni
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – Agencija posreduje u procesu obezbeđivanja polise po uslovima kompanije Dunav osiguranje – osigurana suma je 35.000€ (cena po osobi dnevno: 1€ (osobe od 19 – 70 god.); 0,5 € (deca do 19 god.); 2€ (za starije od 70 god.)
 • Individualne troškove putnika

USLOVI SMEŠTAJA:

Atina: broj osoba koji odgovara broju kreveta i dete do 7 godina bez ležaja.

Ukoliko putnik putuje sam plaća dve pune cene osim za smene označene zvezdicom gde plaća 1,70 od osnovne cene paket aranžmana dvokrevetnog studija/apartmana.

Postoji mogućnost razlikovanja studija/apartmana u izgledu u odnosu na fotografije sa sajta.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA “ARRIVA LITAS” DOO POŽAREVAC usklađeni sa YUTA Opštim uslovima putovanja – licenca OTP 147/2010
Cenovnik broj 4 od 30.07.2019.

Poluostrvo Halkidiki nalazi u severnoj Grčkoj i okruženo je Egejskim morem. Oblik ovog poluostrva podseća na Poseidonov trozubac, odnosno na tri prsta uperena ka Egejskom moru: Kassandra, Sithonia i Atos. Udaljeno je 90 km od Soluna i 700 km od Beograda.

Kasandra je zapadno poluostrvo Halkidikija ili “prvi prst”. Njene bele plaže su prve privukle turiste iz celog sveta. Prostrana borova šuma, prijatna klima, bistro more i bogat noćni život nesumljivo daju prednost Kasandri nad drugim mestima za odmor.

Pefkohori je jedno od omiljenih letovališta u Evropi. Nalazi se na unutrašnjem/istočnom prstu Halkidijika i od Soluna je udaljen oko 105 km, a od Beograda oko 740 km. Prelepa plaža, kristalno čisto more, raznovrsne prodavnice kao i uvek posećeno šetalište, trgovi i parkovi, učiniće Vaš odmor jedinstvenim. Posebnu pogodnost predstavlja peščana plaza sa postepenim ulaskom u more, što je idealno za porodice sa malom decom. Zbog mnogobrojnih klubova i diskoteka ovo mesto je čest izbor i mlađe populacije. Na plažama se nalazi dosta klubova, tako da će ljubiteljima noćnog života Pefkohori sigurno ispuniti očekivanja. Plaže Pefkohorija sa pravom nose titulu jednih od najlepših plaza Grčke, među njima najpoznatija je plaza Golden Beach, koja se nalazi u neposrednoj blizini Pefkohorija. Klimatski uslovi, čistoća mora, veličanstveno prirodno okruženje, prelepe plaže i gosoljubljivi ljudi, garant su da ćete uživati u svom odmoru, I poželeti da se vratite.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele: iz Beograda u 19h sa parkinga SRC-a Milan Gale Muškatirović, iz ulice Tadeuša Košćuška 63 na Dorćolu; iz Velikog Gradišta u 19h sa autobuske stanice; iz Požarevca u 20h sa autobuske stanice. Proveriti dva dana pre polaska tačno vreme i mesto polaska.

2.dan – Dolazak na odredište do 12h, ulazak u smeštajne jedinice posle 14h.

2 – 11. dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranim studijima/apartmanima.

12. dan – Napuštanje studija/apartmana do 09h. Polazak za Požarevac/Veliko Gradište/Beograd u 16h iz Pefkohoria, u 16:15h iz Haniotia i u 16:30h iz Polihrona (po lokalnom vremenu). Proveriti sa predstavnikom dan pred polazak tačno vreme i mesto polaska.

13. dan – Dolazak u Požarevac/Veliko Gradište/Beograd u ranim jutarnjim satima.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U studio/apartman se ulazi prvog dana boravka posle 14h, a napušta se poslednjeg dana boravka do 09h po grčkom lokalnom vremenu.

Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici turizamarriva.rs .

Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Slike koje se nalaze u katalogu i na sajtu su primer smeštaja u datoj vili/hotelu. Smeštaj ne mora biti identičan kao na slici ali je u istoj kategorizaciji kao prikazani.

Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni.

Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima (osim gde je drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši jednom u toku boravka (osim gde je drugačije navedeno).

Agencija na svakoj destinaciji ima lokalnu agenciju/vlasnika hotela ili vile koji su dužni da vode računa o gostima. Predstavnik pomaže u rešavanju realnih problema koje je moguće otkloniti, a uz dobronamernu saglasnost i strpljenje putnika.

Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima putnik prijavljuje predstavniku agencije. Svaku pričinjenu štetu tokom boravka putnik je u obavezi da nadokandi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja.

Organizator putovanja ne garantuje spratnost smeštajne jedinice, položaj terase i pogled.

Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je širine od 75-90 cm, a za francuski krevet (za 2 osobe) širine od 110–140 cm. Pomoćni ležaj može biti fotelja ili sofa na rasklapanje ili krevet manjih dimenzija.

Opis vrste smeštajnih jedinica: Studio je smeštajna jedinica koja se sastoji od kupatila (tuš/WC) i jedne prostorije u kojoj se nalazi naznačeni broj ležaja i kuhinjski deo koji je opremljen rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem. Apartman je smeštajna jedinica koja se sastoji od kupatila (tuš/WC), odvojene spavaće sobe sa naznačenim brojem ležaja i odvojene kuhinje opremljene rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem. Postoji mogućnost da u kuhinji bude određeni broj ležaja. Dupleks apartman je smeštajna jedinica koja ima kupatilo (tuš/WC), dve spavaće sobe sa naznačenim brojem ležaja i zaseban kuhinjski deo koji je opremljen rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem.

Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj…).

Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao, vašeg uređaja i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

Ukoliko neka vila/hotel poseduje parking to ne znači garantovano raspolaganje istim.

NAPOMENE U VEZI PREVOZA:

Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima i audio/video oprema).

Agencija pravi raspored sedenja u autobusu, uzimajući u obzir redosled uplata, starost putnika, porodice sa decom, posebne potrebe putnika. Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima.

Organizator putovanja ne garantuje redni broj sedišta u autobusu. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija odredi.

Svaki putnik koji koristi autobuski prevoz mora biti svestan da je u toku putovanja član grupe i shodno tome se treba ponašati.

Minimalan broj za realizaciju autobuskog prevoza je 30 putnika po smeni. Za manji broj prijavljenih putnika agencija organizuje prevoz spajanjem grupe sa drugom agencijom.

Moguć je ulazak i izlazak putnika na svim benzinskim pumpama, restoranima, motelima i drugim mestima predviđenim za stajanje na autoputu Beograd – Preševo. Zbog bezbednosti putnika, zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama, kružnom toku ili u zaustavnoj traci autoputa.

Zaustavljanje radi odmora putnika je na 3-4h vožnje, zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Plan putovanja, učestalost i mesto pravljenja pauza je utvrđeno u agenciji i nije uvek moguće sprovesti u idealnim uslovima zbog raznih činilaca koje nije moguće kontrolisati (gužva na granicama, zastoji na putu…).

Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajne, može doneti odluku a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne napravi ili skrati predviđene pauze (uključujući i FREE SHOP).

Agencija zadržava pravo da vrši transfer drugim manjim vozilom (po potrebi agencije) od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana do međustanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice ili od međustanice do odredišta iz aranžmana. Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja). Ruta transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer je isključivo u nadležnosti agencije. Ruta transfera ne mora biti najkraćim putem-direktno. Način transfera i ruta ne mogu predmet naknadnog prigovora i žalbe.

Nekada fizički nije moguće da autobus priđe vili/hotelu pa je potrebno određenu distancu prepešačiti sa prtljagom.

Poželjno je da putnik obeleži prtljag u slučaju da se zaboravi ili izgubi. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju zaboravljenih stvari u autobusu i zamene ili izgubljenog prtljaga.

Toalet u autobusima po pravilu nije u upotrebi.

U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. U slučaju nepoštovanja ovih odredbi, pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putniku.

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).

VAŽNA NAPOMENA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU AUTOBUSKOG PREVOZA: Usluga prevoza putnika se vrši samo do vila/hotela koji su na glavnom putu Beograd-Pefkohori. Ukoliko tražena vila/hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Putnici koji koriste samo autobuski prevoz dužni su da prilikom rezervacije prevoza provere u agenciji mesto izlaska za traženu vilu/hotel.

SOPSTVENI PREVOZ: Preporuka agencije je da se putnik upozna sa rutom puta, dokumentacijom i opremom potrebnoj za vozilo, zakonima u zemlji u koju idu i kroz koju prolaze. Putnici koji koriste sopstveni prevoz dužni su da voucher za smeštaj preuzmu u agenciji dva dana pre putovanja. Putnici koji nisu u mogućnosti da lično dođu do agencije, voucher će dobiti putem maila. U tom slučaju potrebno je da isti odštampaju. Smeštaj putnika koji dođu svojim prevozom moguć je u periodu od 08h do 22h. Postoji mogućnost da predstavnik agencije na dan dolaska zbog prijema organizovane grupe ne može smestiti odmah putnike na sopstvenom prevozu.

OSTALE VAŽNE NAPOMENE:

Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (vreme polaska, povratka i sl.) i ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o navedenom programu. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja.

Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

Putnik je lično odgovoran za ispravnost sopstvenih dokumenata i podataka datih u agenciji. Svojim potpisom korisnik potvrđuje da je lične podatke ugovarača i saputnika stavio dobrovoljno na raspolaganje agenciji i dopušta da se isti koriste i učine dostupnim trećim licima iskučivo u cilju zaštite njegovih interesa u svim poslovima vezanim za realizaciju ovog putovanja. Agencija se obavezuje da podatke čuva kao poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacietete po cenama koje se razlikuju od prikazanih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razilke u ceni.

Za prelazak državne granice maloletno lice, državljanin Republike Srbije do navršene 16. godine života, kada putuje samo ili u pratnji drugog lica koje mu nije roditelj ili zakonski zastupnik, mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički vrše roditeljsko pravo, ili zakonskog zastupnika. Maloletno lice ne mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički ne vrše roditeljsko pravo, već to pravo vrši jedan od roditelja samostalno. U tom slučaju mora posedovati overenu saglasnost (samo) onog roditelja koji samostalno vrši roditeljsko pravo.

Uslov za realizaciju ovog putovanja je da putnik poseduje biometrijski pasoš. Za ulazak u EU pasoš treba da važi minimum 3 meseca od dana povratka sa putovanja.

Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

Preporuka je, da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost i neće izvršiti povraćaj novca u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

AUTOBUSKI PREVOZ:

Cene autobuskog prevoza: Beograd *
Požarevac
V. Gradište **
Povratna karta: Odrasli 60 € 55 €
Deca do 10god 45 € 40 €
Jedan pravac: Odrasli 45 € 40 €
Deca do 10god 35 € 30 €

Beograd * – Cene karata za polazak iz Beograda i stajališta duž autoputa do požarevačke naplatne rampe.

Požarevac/Veliko Gradište ** – Cene karata za polazak iz Požarevca, Velikog Gradišta i stajališta duž autoputa od požarevačke naplatne rampe do Preševa.

Umanjenje za sopstveni prevoz za smene označene zvezdicom: 20 € po osobi.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Cene su prikazane u evrima.
– Za sve nove rezervacije od 30.07.2019. uplate se vrše po srednjem kursu Narodne Banke Srbije (NBS) na dan uplate.
– Uplate za sve rezervacije koje su urađene do 30.07.2019. a koje nisu isplaćene u celosti, neizmireni deo se naplaćuje po prodajnom kursu Societe Generale banke za efektivni strani novac, kao i do sada.
Izmene načina plaćanja se vrše u skladu sa promenom Zakona o trgovini.

Plaćanje se vrši:

30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana:

 1. Gotovinski
 2. Čekovima građana do 15.12.2019. bez uvećanja (svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
 3. Platnim karticama: VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, DINA (Moguće samo u poslovnici u Beogradu)
 4. Administrativnom zabranom (za zaposlene u firmama sa kojima agencija ima ugovor)

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena.

Slični/preporučeni aranžmani