Crna Gora

Budva 2017

U centralnom delu Crnogoskog primorja nalazi se Budvanska rivijera, sa Budvom kao turističkim središtem Crne Gore. Predivni Stari grad karakterišu uske, kamenom popločene ulice koje se ulivaju u male, ali prelepe gradske trgove.

Detaljnije

Čanj 2017

Atraktivno turističko mesto Čanj se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, u Crnoj Gori.

Detaljnije

Dobre Vode 2017

Na 8 km od Bara nalazi se naselje Dobre Vode sa peščanom plažom “Veliki Pijesak” koja zbog čistoće vode spada u plaže I kategorije (duzina 480m, prosečna sirina 29 m). Pružiće vam pogled na nezaboravan zalazak sunca, po čemu je ona posebno poznata. Dobre Vode se jos nazivaju i ” vazdusna banja “zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa, i drugih respiratornih oboljenja.. Plaža Veliki Pijesak gde se nalaze studio-apartmani “LARA-S”je veoma posećena i na njoj se nalaze brojni restorani, kafiterije, poslastičarne, noćni klubovi kao i mini marketi. Plažu svakodnevno posećuju turistički brodići kojima možete obići i udaljenije plaže crnogorskog primorja kao i razna ostrva.

Detaljnije

Šušanj 2017

Šušanj ima šljunkovitu plažu dugu 2 kilometara koje obogaćuje borova šuma, kao i divno šetalište koje povezuje Šušanj sa Barom.

Detaljnije