Leto

Kompletna ponuda za leto :

LAST MINUTE

LAST MINUTE ponude!

Detaljnije

Budva 2017

U centralnom delu Crnogoskog primorja nalazi se Budvanska rivijera, sa Budvom kao turističkim središtem Crne Gore. Predivni Stari grad karakterišu uske, kamenom popločene ulice koje se ulivaju u male, ali prelepe gradske trgove.

Detaljnije

Čanj 2017

Atraktivno turističko mesto Čanj se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora, u Crnoj Gori.

Detaljnije

Dobre Vode 2017

Na 8 km od Bara nalazi se naselje Dobre Vode sa peščanom plažom “Veliki Pijesak” koja zbog čistoće vode spada u plaže I kategorije (duzina 480m, prosečna sirina 29 m). Pružiće vam pogled na nezaboravan zalazak sunca, po čemu je ona posebno poznata. Dobre Vode se jos nazivaju i ” vazdusna banja “zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa, i drugih respiratornih oboljenja.. Plaža Veliki Pijesak gde se nalaze studio-apartmani “LARA-S”je veoma posećena i na njoj se nalaze brojni restorani, kafiterije, poslastičarne, noćni klubovi kao i mini marketi. Plažu svakodnevno posećuju turistički brodići kojima možete obići i udaljenije plaže crnogorskog primorja kao i razna ostrva.

Detaljnije

Drač 2017

Drač (Durrës) je uz Valonu i Sarandu najveće turističko mesto na albanskoj obali Jadranskog mora. Udaljen je 33 kilometra zapadno od Tirane s kojom je povezan modernim auto-putem. Jedan je od najstarijih albanskih gradova s nekoliko ostavština iz rimskog doba.

Detaljnije

Hanioti 2017

Moderno letovalište sa brojnim hotelima, restoranima, barovima, tradicionalnim tavernama i prepoznatljivim šarmom. Sa svojim plažama od finog peska, azurno-plavim vodama, drvećem koje pruža hlad, varijatetom sportova na vodi, Hanioti pruža jedinstvene momente i nezaboravan odmor.

Detaljnije

Hvar 2017 – USKORO

Sunčano ostrvo Hvar, koje je u davna vremena bilo grčka kolonija po imenu Faros, što znači svetionik, od Beograda je udaljeno 610 km, povezano autoputem do Splita.Među turistima su omiljeni zapadni krajevi ostrva, gde se nalazi grad Hvar, Stari grad, Vrboska i Jelsa, koje ujedno čine i četiri opštine. Južnu obalu ostrva ukrašavaju oštre stene, dok severna obala privlači ronioce, surfere i plivače.

Detaljnije

Jerisos 2017

Na istočnoj obali Halkidikia na jednoj od mnogobrojnih peščanih plaža koju zapljuskuje tirkizno plavo more još u 7 veku pre Hrista nikao je antički grad po imenu Akantos kao glavna luka s flotilom antičke Grčke.

Detaljnije

Leptokaria 2017

LEPTOKARIA – mesto locirano na najlepšem delu obale pod Olimpom, stotinak kilometara jugozapadno od Soluna.

Detaljnije

Makarska 2017 – USKORO

Atraktivno hrvatsko turističko središte makarske rivijere koje se nalazi u samom srcu Dalmacije, a poznata je po brojnim posetiocima, zbog svojih povoljnih prirodnih i klimatskih karakteristika, bogate kulturno - istorijske baštine, te raznolike izvrsne turističke ponude i gostoljubivih domaćina.

Detaljnije

Nei Pori 2017

poznato letovalište u podnožju Olimpa, nalazi se u neposrednoj blizini Platamona. Turističko mesto prepoznatljivo po zrnasto zlatnožutom pesku i dugoj peščanoj plaži. Nei Pori obiluje prijatnim restoranima, tavernama koji Vam pružaju mogućnost da uživate u tradicionalnom grčkom ambijentu uz nacionalna jela i muziku.

Detaljnije

Neos Marmaras 2017

Nekadašnja ribarska luka Neos Marmaras je sada jedno od najpopularnijih letovališta na Sitoniji. U pozadini su brda sa borovom šumom, a sama luka je smeštena u zalivu u obliku potkovice, na severnom kraju velikog zaliva oko 118 km od Soluna

Detaljnije

Ohrid 2017

Ohridsko jezero se svakim danom sve više nameće kao turističko središte Makedonije. Kristalno čisto jezero, peščane plaže, Nacionalni park Galičica, manastir Sv. Nauma, crkva Sv. Sofije, Sv. Panteleimona, Amfiteatar, Galerija ikona, Samuilova tvrđava i još nebrojeno mnogo toga interesantnog, oplemeniće i oduševiti svakog, bez obzira dali je ovde po prvi put ili se Ohridu vraća posle mnogo godina.

Detaljnije

Olympic Beach 2017

OLYMPIC BEACH - je udaljen oko 2km od Paralie, a povezan je sa njom lepim šetalištem duž plaže. Mnogobrojne taverne, restorani, prodavnice... daju poseban kolorit ovom letovalištu. Predstavlja mirno mesto za odmor, sa dugom peščanom plažom i mogućnostima za brojne sportove na vodi. Blizina Paralie omogućuje bogat noćni život.

Detaljnije

Paralia 2017

PARALIA , omiljeno letovalište naših turista, udaljeno 67km od Soluna, u podnožju planine Olimp na obali Egejskog mora, pruža toplinu i udobnost svojim hotelima, vilama, peskovitom plažom, uz mnogo radnji, lepih restorana, taverni, barova, noćnih klubova i blizinom trgovačkog grada Katerini (6km od Paralie) daje pravu garanciju da odmor provedete u ovom mestu.

Detaljnije

Pefkohori 2017

Jedno od omiljenih letovališta u Evropi, lepa peščana plaža, plavo zelena boja mora, brojni kafei, barovi i restorani na obali, raznovrsne prodavnice, luksuzni hotel i vile, kao i uvek posećeno šetalište, trgovi i parkovi, učiniće Vaše dane jedinstvenim.

Detaljnije

Polihrono 2017

POLIHRONO se nalazi se na oko 90 kilometara od Soluna, na unutrašnjem delu prvog prsta Halkidikija, poluostrva Kasandra i prvo je letovalište u nizu najpoznatijih, Polihrono – Hanioti – Pefkohori. Sa plaže, iz restorana i kafića uz obalu, pruža se predivan pogled na poluostrvo Sitoniju i planinu Atos na Svetoj Gori. Klima je izuzetno prijatna, zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i izuzetno povoljnog geografskog položaja. Polihrono obiluje prijatnim restoranima, tavernama, kafićima, diskotekama i mnogobrojnim raznovrsnim prodavnicama, buticima, zlatarama, kao i ribarnicama, piljarnicama… Gradić pruža sve mogućnosti za prijatan i lep odmor. Polihrono je poznat kao odlično mesto za porodični odmor sa velikom gradskom plažom i šetalištem pored mora.

Detaljnije

Sarti 2017

Na istočnoj obali čuvenog poluostrva Sitonija, sa pogledom na Svetu goru, smešteno je slikovito ribarsko mesto Sarti. U poslednjih desetak godina otkrili su ga turisti i doprineli da se mesto razvije, dobije brojne taverne, prodavnice, hotele i apartmanske kuće. Mesto je smešteno na 3 km dugačkoj peskovitoj plaži, na kojoj se nalazi većina taverni. Blizina šumovitih brda i izolovanih uvala, kao i Soluna i čuvenih manastira, pružaju mogućnosti za brojne izlete: biciklima, magarcima, autobusima, brodovima ili ribarskim čamcima. Ako Vam za vaš odmor nisu dovoljni sunce, čiste plaže i taverne sa grčkim specijalitetima, nudimo Vam niz interesantnih izleta.

Detaljnije

Stavros 2017

STAVROS ili kako ga zovu Dragulj severne Grčke se nalazi 80 km od Soluna.Stavros je tipičan turistički gradić sa prelepim peščanim plažama uz koje se nalaze parkovi platana i palmi. Stavros posebnim čine guste šume,čist vazduh i blaga klima koja naročito pogoduje osobama sa bronhijalnim problemima.Bezbroj restorana, prodavnica i diskoteka učiniće Vaš odmor ugodniji

Detaljnije

Šušanj 2017

Šušanj ima šljunkovitu plažu dugu 2 kilometara koje obogaćuje borova šuma, kao i divno šetalište koje povezuje Šušanj sa Barom.

Detaljnije

Valona 2016 – USKORO

Valona (alb. Vlorë) je primorski grad u Albaniji i nalazi se u istoimenoj oblasti. Smešten je na obali Jonskog mora i druga je luka po veličini, posle Drača u Albaniji, najbliža luci Bari u Italiji. U blizini Valone nalazi se ostrvo Sazan koje se nalazi na ulazu u Valonski zaliv. Klima je tipična mediteranska sa kišovitim zimama i vrelim toplim letima sa temperaturom do 40ºC.

Detaljnije