Grčka

LAST MINUTE

LAST MINUTE ponude!

Detaljnije

Hanioti 2017

Moderno letovalište sa brojnim hotelima, restoranima, barovima, tradicionalnim tavernama i prepoznatljivim šarmom. Sa svojim plažama od finog peska, azurno-plavim vodama, drvećem koje pruža hlad, varijatetom sportova na vodi, Hanioti pruža jedinstvene momente i nezaboravan odmor.

Detaljnije

Jerisos 2017

Na istočnoj obali Halkidikia na jednoj od mnogobrojnih peščanih plaža koju zapljuskuje tirkizno plavo more još u 7 veku pre Hrista nikao je antički grad po imenu Akantos kao glavna luka s flotilom antičke Grčke.

Detaljnije

Leptokaria 2017

LEPTOKARIA – mesto locirano na najlepšem delu obale pod Olimpom, stotinak kilometara jugozapadno od Soluna.

Detaljnije

Nei Pori 2017

poznato letovalište u podnožju Olimpa, nalazi se u neposrednoj blizini Platamona. Turističko mesto prepoznatljivo po zrnasto zlatnožutom pesku i dugoj peščanoj plaži. Nei Pori obiluje prijatnim restoranima, tavernama koji Vam pružaju mogućnost da uživate u tradicionalnom grčkom ambijentu uz nacionalna jela i muziku.

Detaljnije

Neos Marmaras 2017

Nekadašnja ribarska luka Neos Marmaras je sada jedno od najpopularnijih letovališta na Sitoniji. U pozadini su brda sa borovom šumom, a sama luka je smeštena u zalivu u obliku potkovice, na severnom kraju velikog zaliva oko 118 km od Soluna

Detaljnije

Olympic Beach 2017

OLYMPIC BEACH - je udaljen oko 2km od Paralie, a povezan je sa njom lepim šetalištem duž plaže. Mnogobrojne taverne, restorani, prodavnice... daju poseban kolorit ovom letovalištu. Predstavlja mirno mesto za odmor, sa dugom peščanom plažom i mogućnostima za brojne sportove na vodi. Blizina Paralie omogućuje bogat noćni život.

Detaljnije

Paralia 2017

PARALIA , omiljeno letovalište naših turista, udaljeno 67km od Soluna, u podnožju planine Olimp na obali Egejskog mora, pruža toplinu i udobnost svojim hotelima, vilama, peskovitom plažom, uz mnogo radnji, lepih restorana, taverni, barova, noćnih klubova i blizinom trgovačkog grada Katerini (6km od Paralie) daje pravu garanciju da odmor provedete u ovom mestu.

Detaljnije

Pefkohori 2017

Jedno od omiljenih letovališta u Evropi, lepa peščana plaža, plavo zelena boja mora, brojni kafei, barovi i restorani na obali, raznovrsne prodavnice, luksuzni hotel i vile, kao i uvek posećeno šetalište, trgovi i parkovi, učiniće Vaše dane jedinstvenim.

Detaljnije

Polihrono 2017

POLIHRONO se nalazi se na oko 90 kilometara od Soluna, na unutrašnjem delu prvog prsta Halkidikija, poluostrva Kasandra i prvo je letovalište u nizu najpoznatijih, Polihrono – Hanioti – Pefkohori. Sa plaže, iz restorana i kafića uz obalu, pruža se predivan pogled na poluostrvo Sitoniju i planinu Atos na Svetoj Gori. Klima je izuzetno prijatna, zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i izuzetno povoljnog geografskog položaja. Polihrono obiluje prijatnim restoranima, tavernama, kafićima, diskotekama i mnogobrojnim raznovrsnim prodavnicama, buticima, zlatarama, kao i ribarnicama, piljarnicama… Gradić pruža sve mogućnosti za prijatan i lep odmor. Polihrono je poznat kao odlično mesto za porodični odmor sa velikom gradskom plažom i šetalištem pored mora.

Detaljnije

Sarti 2017

Na istočnoj obali čuvenog poluostrva Sitonija, sa pogledom na Svetu goru, smešteno je slikovito ribarsko mesto Sarti. U poslednjih desetak godina otkrili su ga turisti i doprineli da se mesto razvije, dobije brojne taverne, prodavnice, hotele i apartmanske kuće. Mesto je smešteno na 3 km dugačkoj peskovitoj plaži, na kojoj se nalazi većina taverni. Blizina šumovitih brda i izolovanih uvala, kao i Soluna i čuvenih manastira, pružaju mogućnosti za brojne izlete: biciklima, magarcima, autobusima, brodovima ili ribarskim čamcima. Ako Vam za vaš odmor nisu dovoljni sunce, čiste plaže i taverne sa grčkim specijalitetima, nudimo Vam niz interesantnih izleta.

Detaljnije

Stavros 2017

STAVROS ili kako ga zovu Dragulj severne Grčke se nalazi 80 km od Soluna.Stavros je tipičan turistički gradić sa prelepim peščanim plažama uz koje se nalaze parkovi platana i palmi. Stavros posebnim čine guste šume,čist vazduh i blaga klima koja naročito pogoduje osobama sa bronhijalnim problemima.Bezbroj restorana, prodavnica i diskoteka učiniće Vaš odmor ugodniji

Detaljnije