Olimpska Regija

Leptokaria 2017

LEPTOKARIA – mesto locirano na najlepšem delu obale pod Olimpom, stotinak kilometara jugozapadno od Soluna.

Detaljnije

Nei Pori 2017

poznato letovalište u podnožju Olimpa, nalazi se u neposrednoj blizini Platamona. Turističko mesto prepoznatljivo po zrnasto zlatnožutom pesku i dugoj peščanoj plaži. Nei Pori obiluje prijatnim restoranima, tavernama koji Vam pružaju mogućnost da uživate u tradicionalnom grčkom ambijentu uz nacionalna jela i muziku.

Detaljnije

Olympic Beach 2017

OLYMPIC BEACH - je udaljen oko 2km od Paralie, a povezan je sa njom lepim šetalištem duž plaže. Mnogobrojne taverne, restorani, prodavnice... daju poseban kolorit ovom letovalištu. Predstavlja mirno mesto za odmor, sa dugom peščanom plažom i mogućnostima za brojne sportove na vodi. Blizina Paralie omogućuje bogat noćni život.

Detaljnije

Paralia 2017

PARALIA , omiljeno letovalište naših turista, udaljeno 67km od Soluna, u podnožju planine Olimp na obali Egejskog mora, pruža toplinu i udobnost svojim hotelima, vilama, peskovitom plažom, uz mnogo radnji, lepih restorana, taverni, barova, noćnih klubova i blizinom trgovačkog grada Katerini (6km od Paralie) daje pravu garanciju da odmor provedete u ovom mestu.

Detaljnije