Ukupno: 3 aranžmana

Pregled:

Otočec

Otočec je dragulj dolenjskog turizma, jedinstven po romantičnom zamku na ostrvcetu u sredini reke Krke. Pored izuzetnih pejzaža, ljubitelji golfa će ovde istinski uživati na jednom od omiljenih slovenačkih golf terena. Pored čistog hedonizma u hotelu Grad Otočec 5*, ovo idilično mesto doživljava potpuno preobraženje i počinje novu priču – aktivnu, mističnu, romantičnu, radosnu – koja se ogleda u raznovrsoj ponudi sportskih, kulinarskih i relaksacionih sadržaja hotela Šport 4*. Novi bazen sa termalnom vodom, dve saune i prijatnim mestom za odmor zaokružuju ponudu ovog hotela koji sa ponosom nosi epitet pešačko-biciklističkog hotela. Otočec tako postaje sve atraktivnija destinacija za odmor, seminare, sport i rekreaciju koja oduševljava goste na svakom koraku.

Već od 189 €
Detaljnije

Slovenija – Terme Olimia

Terme Olimia nalaze se uz samu reku Sutlu na samoj granici sa Hrvatskom. Lečenja se vrše hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom, termoterapijom kao i individualnim zdravstenim uslugama
Prirodno bogatsvo je termalna voda koja izvire sa temperaturom 30-37°C. Lečenja se vrše hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom, termoterapijom kao i individualnim zdravstenim uslugama.
Danas su Terme Olimia omiljeno odredište za one koji žele nešto više od samog uživanja u termalnim vodama. Zimski „wellness centar” Termalia sa vodenim površinama i velikim izborom različitih sauna, kao i letnji termalni park Aqualuna predstavljaju vrhunsku atrakciju.

Već od 179 €
Detaljnije

Terme Laško

Terme Laško su zdravstveno turistički termalni centar koji se nalazi u središtu Slovenije i zahvaljujući svom položaju idealno je polazište za izlete širom Slovenije. Od Beograda udaljene su 540 km, 12 km od Celja. Termalni centar smešten je na poziciji odakle se sa lakoćom stiže do starog grada Laško i Laško Manor, do dvorca Tabor i crkve. Nalazi se u parku pored reke Savinje. Prirodni resursi termalnog centra Laško su isotermične vode sa temperaturama od 32 C do 35 C.

Već od 89 €
Detaljnije