JAHORINA – HOTEL BISTRICA

JAHORINA – HOTEL BISTRICA

Cena već od 33€ po osobi

JAHORINA – HOTEL BISTRICA

Jahorina skijaški centar je smešten u istočnom delu Republike Srpske, od Sarajeva je udaljen 28 km, a od Pala 12 km. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Izvanredna konfiguracija terena, obilje vrlo kvalitetnog snega, pogodna klima, staze za alpske discipline kao i blage padine uvrstile su ovu planinu među najlepše i najpoznatije ski centre. Pristupačne cene u odnosu na skijališta u celom regionu, i stalno ulaganje u izgradnju takođe su veoma značajan faktor koji doprinosi da se veliki broj turista opredeli upravo za ovaj zimski centar.

Ski centar Jahorina | Olimpijska staza

Olimpijski Centar Jahorina se od ostalih ski centara u regionu izdvaja kvalitetom skijaških staza, specifičnim planinskim ambijentom i bogatom skijaškom istorijom. Na Jahorini su se 1984. godine održale zimske olimpijske igre, kada je Jahorina i doživjela najveći procvat. Na povrsšini od 80 ha skijašima je na raspolaganju preko 20 km uređenih skijaških staza, povezanih žičarama i ski liftovima. Sistem žičara može svakog sata da preveze 10.000 skijaša, a sastoji se od 3 šestoseda (na Ogorjelici, Poljicama i Prači), 2 dvoseda, 4 ski lifta i 2 dečija ski lifta. Deo staza pokriven je sistemom za veštačko osnežavanje, a ukupna dužina staza koje se osnežavaju je 3 290 metara i dalje se radi na osnežavanju još većih površina. Za ljubitelje nordijskog skijanja, pripremljeno je 10 km nordijskih staza na Dvorištima.

Jahorina porodično zimovanje

Kvalitet i izbor staza zadovoljava kako početnike tako i ljubitelje najtežih staza. Veliki broj novosagrađenih objekata, restorana i kafića daje život ovoj planini, a posebnom je čini topla domaća atmosfera zbog koje je Jahorina toliko omiljena. To je svakako, i jedan od razloga što iz godine u godinu sve veći broj porodica provodi svoj zimski odmor upravo na Jahorini. Ski škole na Jahorini su vrlo pristupačne tako da je najmlađima, i onim malo starijim, omogućeno da na pravi način započnu svoje skijaško iskustvo.

 

Bat Hotel Bistrica 3*
Lokacija: Bat Hotel Bistrica jedan od najpoznatijih hotela skijališta Jahorina. Idealno je lociran, nalazi se na vidikovcu, na nadmorskoj visini od 1.620 m. Od prve ski staze udaljen je svega 150 metara.
Sobe: Hotel ima 152 sobe i 8 apartmana. Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), SAT TV i telefon.
Hotelski sadržaj: Pored restorana, u sastavu hotela su kafe bar i TV sala. Gosti mogu da se rekreiraju i opuste u bazenu, sauni, fitnes centru, a za zabavu je tu sala za bilijar i stoni tenis. Od dodatnih sadržaja u sastavu hotela su skijašnica i servis za iznajmljivanje ski opreme.

HOTEL TIP SOBE USLUGA 16.12-26.12.

19.01-31.01.

16.02-31.03.

27.12-04.01.

05.01-18.01

01.02-15.02.

BISTRICA 3* 1/2+1 BB 33 49 38
BISTRICA 3* 1/2+1 HB 40 56 45

 

Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba, BB – noćenje sa doručkom, HB – polupansion (doručak/večera).
U svim hotelima (doručak/večera: samoposluživanje/meni – izbor više jela ili klasično usluživanje).

U cenu aranžmana je uračunato:

– Smeštaj u izabranom hotelu bazi izabrane usluge.
– Organizaciju putovanja.

– Cena uključuje korišćenje bazena, teretane, skijašnice i interneta u zajedničkim prostorijama.

 

U cenu aranžmana nije uračunato:

– Obaveznu doplatu za boravišnu taksu.
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Doplata za  skijaško osiguranje  (isključuje: skijaške skokove, klizanje na ledu, akrobatsko skijanje)

 

Doplate i popusti:

– U pratnji dve odrasle osobe deca do 5 god. besplatno bez sopstvenog kreveta, 5-12 god. imaju 50% popusta bez sopstvenog kreveta i 30% popusta na pomoćnom krevetu.
– Treća odrasla osoba ima 20% popusta na pomoćnom krevetu.
– Obavezna doplata za boravišnu taksu i osiguranje odrasli 1.3€, deca do 12 god. 0.3€ dnevno po osobi, deca 12-18 god. 0.77€ dnevno po osobi, plaća se na licu mesta, na recepciji hotela.
– Obavezna doplata za novogodišnju večeru odrasli 36€, deca 5-12 god. 18€, plaća se u agencija uz aranžman. Umesto redovne večere 31.12. služiće se ručak od 13h do 15h.
– Doplata za jednokrevetnu sobu 20%.
– 1/2+2 soba na upit.

Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja Odeon World Travel d.o.o. OTP br. 5/2013 od 18.02.2013. god.

Garancija putovanja broj 300060524 od 01.10.2019. god.

CENOVNIK BR. 3 VAŽI OD 22.10.2019.

 

Bat Hotel Bistrica 3*
Lokacija: Bat Hotel Bistrica jedan od najpoznatijih hotela skijališta Jahorina. Idealno je lociran, nalazi se na vidikovcu, na nadmorskoj visini od 1.620 m. Od prve ski staze udaljen je svega 150 metara.
Sobe: Hotel ima 152 sobe i 8 apartmana. Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), SAT TV i telefon.
Hotelski sadržaj: Pored restorana, u sastavu hotela su kafe bar i TV sala. Gosti mogu da se rekreiraju i opuste u bazenu, sauni, fitnes centru, a za zabavu je tu sala za bilijar i stoni tenis. Od dodatnih sadržaja u sastavu hotela su skijašnica i servis za iznajmljivanje ski opreme.

Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: Napuštanje hotela do 10:00h.

Državljanima Srbije viza za destinacije obuhvaćene ovim cenovnikom viza nije potrebna. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
NAPOMENA: Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs  ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka).
NAPOMENA – U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka.
Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas  i nadležnih organa.

***ORGANIZOVAN PREVOZ***
Polazak iz Beograda svake subote, u ranim jutarnjim časovima (28.12, 04.01, 11.01, 18.01, 25.01, 01.02, 08.02, 15.02, 22.02. i 29.02).
Cena za jedan pravac 20 €, a cena povratne karte 30 € po osobi.

Cene su izražene u Eurima.  Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima  i plaća prema kursu na dan uplate.  U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA –  Visa, Visa Electron, Master, Maestro i Dina.
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati  prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu.
4. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Arriva Litas doo ima ugovor.