JAHORINA – HOTEL NEBOJŠA 3*

JAHORINA – HOTEL NEBOJŠA 3*

Cena već od 35€ po osobi

JAHORINA – HOTEL NEBOJŠA 3*

Jahorina skijaški centar je smešten u istočnom delu Republike Srpske, od Sarajeva je udaljen 28 km, a od Pala 12 km. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Izvanredna konfiguracija terena, obilje vrlo kvalitetnog snega, pogodna klima, staze za alpske discipline kao i blage padine uvrstile su ovu planinu među najlepše i najpoznatije ski centre. Pristupačne cene u odnosu na skijališta u celom regionu, i stalno ulaganje u izgradnju takođe su veoma značajan faktor koji doprinosi da se veliki broj turista opredeli upravo za ovaj zimski centar.

Ski centar Jahorina | Olimpijska staza

Olimpijski Centar Jahorina se od ostalih ski centara u regionu izdvaja kvalitetom skijaških staza, specifičnim planinskim ambijentom i bogatom skijaškom istorijom. Na Jahorini su se 1984. godine održale zimske olimpijske igre, kada je Jahorina i doživjela najveći procvat. Na povrsšini od 80 ha skijašima je na raspolaganju preko 20 km uređenih skijaških staza, povezanih žičarama i ski liftovima. Sistem žičara može svakog sata da preveze 10.000 skijaša, a sastoji se od 3 šestoseda (na Ogorjelici, Poljicama i Prači), 2 dvoseda, 4 ski lifta i 2 dečija ski lifta. Deo staza pokriven je sistemom za veštačko osnežavanje, a ukupna dužina staza koje se osnežavaju je 3 290 metara i dalje se radi na osnežavanju još većih površina. Za ljubitelje nordijskog skijanja, pripremljeno je 10 km nordijskih staza na Dvorištima.

Jahorina porodično zimovanje

Kvalitet i izbor staza zadovoljava kako početnike tako i ljubitelje najtežih staza. Veliki broj novosagrađenih objekata, restorana i kafića daje život ovoj planini, a posebnom je čini topla domaća atmosfera zbog koje je Jahorina toliko omiljena. To je svakako, i jedan od razloga što iz godine u godinu sve veći broj porodica provodi svoj zimski odmor upravo na Jahorini. Ski škole na Jahorini su vrlo pristupačne tako da je najmlađima, i onim malo starijim, omogućeno da na pravi način započnu svoje skijaško iskustvo.

 

Hotel Nebojša 3*
Lokacija: Sagrađen je 2004. god. i nalazi se na najsunčanijem delu Jahorine na 1.600 m nadmorske visine. Od ski staza je udaljen 150 m.
Sobe: Hotel ima 26 soba i 4 apartmana, svaka ima kupatilo (tuš/wc), TV , telefon i mini bar.
Hotelski sadržaj: Pored restorana, hotel ima i zimsku baštu, disko bar, saunu, salon za masažu, frizerski salon, skijašnicu i parking. Pored hotela se nalazi staza i ski lift za početnike i decu.
HOTEL TIP SOBE USLUGA 16.12-27.12. 28.12-02.01. 03.01-12.01. 13.01-31.01. 16.02-04.03. 05.03-01.04.
01.02-15.02.
NEBOJŠA 3* 1/2+2 HB 37 60 46 39 40 35

Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba, HB – polupansion (doručak/večera). U svim hotelima (doručak/večera: samoposluživanje/meni – izbor više jela ili klasično usluživanje).

 

U cenu aranžmana je uračunato:

– Smeštaj u izabranom hotelu bazi izabrane usluge.
– Organizaciju putovanja.

– Cena uključuje korišćenje saune.

 

U cenu aranžmana nije uračunato:

– Obaveznu doplatu za boravišnu taksu.
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Doplata za  skijaško osiguranje  (isključuje: skijaške skokove, klizanje na ledu, akrobatsko skijanje)

 

Doplate i popusti:

– Cena uključuje korišćenje saune.
– U pratnji dve odrasle osobe deca do 6 god. besplatno bez sopstvenog kreveta, deca do 12 god. imaju 50% popusta na pomoćnom krevetu.
– Treća i četvrta odrasla osoba imaju po 20% popusta na pomoćnom krevetu.
– Obavezna doplata za boravišnu taksu i osiguranje odrasli 1.52 €, deca do 12 god. 0.25 € dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela.
– Doplata za jednokrevetnu sobu 50%.
– Doplata za Ski lift Nebojša dnevna karta 7.5€.
– Manji broj noćenja na upit.

Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja Odeon World Travel d.o.o. OTP br. 5/2013 od 18.02.2013. god.

Garancija putovanja broj 300060524 od 01.10.2019. god.

CENOVNIK BR. 3 VAŽI OD 22.10.2019.

 

Hotel Nebojša 3*
Lokacija: Sagrađen je 2004. god. i nalazi se na najsunčanijem delu Jahorine na 1.600 m nadmorske visine. Od ski staza je udaljen 150 m.
Sobe: Hotel ima 26 soba i 4 apartmana, svaka ima kupatilo (tuš/wc), TV , telefon i mini bar.
Hotelski sadržaj: Pored restorana, hotel ima i zimsku baštu, disko bar, saunu, salon za masažu, frizerski salon, skijašnicu i parking. Pored hotela se nalazi staza i ski lift za početnike i decu.

Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: Napuštanje hotela do 10:00h.

Državljanima Srbije viza za destinacije obuhvaćene ovim cenovnikom viza nije potrebna. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
NAPOMENA: Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs  ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka).
NAPOMENA – U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka.
Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas  i nadležnih organa.

***ORGANIZOVAN PREVOZ***
Polazak iz Beograda svake subote, u ranim jutarnjim časovima (28.12, 04.01, 11.01, 18.01, 25.01, 01.02, 08.02, 15.02, 22.02. i 29.02).
Cena za jedan pravac 20 €, a cena povratne karte 30 € po osobi.

Cene su izražene u Eurima.  Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima  i plaća prema kursu na dan uplate.  U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA –  Visa, Visa Electron, Master, Maestro i Dina.
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati  prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu.
4. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Arriva Litas doo ima ugovor.

 

Slični/preporučeni aranžmani