KOPAONIK – HOTEL PUTNIK

KOPAONIK – HOTEL PUTNIK

Cena već od 8.449,00 po osobi

KOPAONIK – HOTEL PUTNIK

Kopaonik je najveći planinski masiv i najpoznatiji turistički i skijaški centar u Srbiji koji je zbog svojih prirodnih lepota, proglašen za nacionalni park. Najviši vrh je Pančićev vrh, 2017m, a skijaški tereni se nalaze na visini od 1650 m do 2017 m. Sneg počinje krajem novembra i traje do maja, prosečno 159 dana godišnje. Udaljenost od Beograda 285 Km.

 

 

HOTEL PUTNIK 4*

SUPERIOR VILA PUTNIK 4*

PERIOD

USLUGA

STANDARD 1/1

STANDARD 1/2 1/3

FAMILY 1/3  1/4

APARTMAN (MIN 4 PAX)

STANDARD 1/1

STANDARD 1/2         FAMILY            1/3 1/4

19.01-06.03.

PP 15.232,00 10.115,00 11.186,00 12.138,00 19.754,00 13.209,00 13.209,00

07.03-10.03.

PP 17.017,00 11.305,00 12.495,00 13.566,00 22.134,00 14.756,00 14.756,00

11.03-04.04.

PP 12.733,00 8.449,00 9.282,00 10.115,00 16.541,00 10.948,00 10.948,00

CENE SU IZRAŽENE PO OSOVI PO NOĆI

 

 

Akcije i uslovi boravka:

 • Dečija nedelja od 17.01. do 31.01.2021: deca od 0 – 12 godina gratis (jedno dete gratis na jednu odraslu osobu) – za minimum 3 noći
 • 10% popusta na rezervacije od minimum 7 noći za mesec februar i mart
 • Od 12.02. do 16.02.2021. minimum boravak – 4 noćenja

U cenu aranžmana je uračunato:

 • Usluga polupansiona (švedski sto)
 • Korišćenje SPA & WELLNESS centra prema radnom vremenu centra: (unutrašnji bazen, jakuzzi, finska sauna, ruska sauna, infracrvena sauna, tursko kupatilo, tepidarijum) i fitness centra

 

U cenu aranžmana nije uračunato:

 • Prevoz
 • Boravišna taksa: odrasli 120,00 rsd, deca (0 -7 god. besplatno; 7 -15 god. plaćaju 50 %)
 • Osiguranje: 20,00 rsd po osobi po danu
 • Igraonica za decu
 • Masaže i Hammam

 

Uslovi za decu :

 • Deca do 3 godine imaju besplatan boravak.
 • Deca od 3-12 godina u pratnji odrasle osobe plaćaju 70% od cene ukoliko koriste poseban ležaj ili 50% od cene ukoliko korsite zajednički ležaj

 

Ostali uslovi boravka:

 • Umanjenje za uslugu noćenja sa doručkom 10% od date cene polupansiona.
 • Dnevni boravak se koristi od 12:00h do 18:00h po ceni 70% od trenutno važeće cene prenoćišta sa doručkom.
 • Check in je u 14:00h, a check out u 12:00h

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA ARRIVA LITAS DOO POŽAREVAC
LICENCA OTP 1/2021, KATEGORIJA LICENCE A20
TURISTIČKA AGENCIJA ARRIVA LITAS DOO POŽAREVAC
Cenovnik br 1 od 19.01.2021 .

Hotel Putnik se nalazi u Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1.650 m/nv.

Kompletno renoviran hotel, sada svojim gostima nudi sve ono što će njihov odmor učiniti komfornim, zanimljivim i prijatnim.

Smeštajni kapacitet je 116 jedinica, odnosno 270 ležaja, od kojih je gostima na raspolaganju u hotelu 83 modernih standardnih soba, 13 family soba i 6 luksuzno opremljenih apartmana kao i Superior Vila Putnik koja je u sklopu hotela Putnik i gostima pruža 6 family i 8 standardnih soba.

Sve sobe na raspolaganju imaju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, lcd tv, telefon, sef.

Standard sobe: -jednokrevetna soba ( jedan singl ležaj); dvokrevetna soba (francuski ležaj ili dva singl ležaja); trokrevetna soba (francuski ležaj i jedan singl ili tri singl ležaja)

Family sobe: francuski ležaj i dva sing ležaja; francuski ležaj i dvosed

Apartmani: sastoje se iz dnevnog boravka i spavaće sobe; dupleks apartmani predviđeni za boravak do 6 osoba

Dodatni sadržaj:

SPA & WELLNESS centar, pansionski restoran, lobby bar, igraonica za decu, fitness centar, kongresni centar i sala za sastanke, skijašnica u sklopu hotela, višenamenski otvoreni sportski tereni, parking, bankomat i suvenirnica.

Pogodnost:

Svakog dana hotel za svoje goste organizuje transfer mini busom do centra skijališta, kao i povratak do hotela.

Restorani i barovi:

U restoranu hotela Putnik možete probati autentičnu nacionalnu kuhinju. Doručak i večera se služe na bazi švedskog stola.

Kamin bar predstavlja idealno mesto za trenutke odmora i uživanja sa dragima uz čašicu razgovora, kaficu ili čašu vina.

Wellness:

Zatvoren bazen za odrasle, zatvoren bazen za decu, jacuzzi, finska sauna, ruska banja, infracrvena sauna, tursko kupatilo I tapidarijum.

Kongres:

Jedna kongresna salu sa maksimalnim kapacitetom od 150 osoba u teatar stilu sedenja. Kongresna sala pogodna je za organizaciju kako privatnih tako i poslovnih događaja (sastanaka, seminara). Sala poseduje svu potrebnu audio vizuelnu opremu.

Sport:

Hotel poseduje otvorene sportske terene ( košarka, odbojka, vfudbal, rukomet) koji su odlični za pripreme sportskih klubova.

U hotelu se nalaze teretana.

 1. dan Dolazak u hotel. Smeštaj u određeni tip sobe sa uslugom prema uplaćenoj rezervaciji.

Pretposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion, napuštanje hotelskih soba ili apartmana prema pravilima hotela.

Uslovi otkaza:

U slučaju otkaza rezervacije, gost je dužan da pisanu formu otkaza dostavi agenciji koja svu dokumentaciju predaje hotelu. U zavisnosti od rokova otkaza zadržavaju se sledeći procenti od ukupne cene aranžmana:

 • 30% ako se otkaže 45-15 dana pre početka aranžmana
 • 100% ako se otkaže 14-0 dana pre početka aranžmana

Ukoliko gost iz bilo kog razloga ranije prekine boravak, hotel zadržava pravo da ne refundira iznos za neiskorišćen deo aranžmana.

Hotel ne uzima u obzir nepovoljne vremenske uslove kao valjan razlog za otkaz rezervacije ili prevremeni odlazak iz hotela.

U slučaju da viša sila (vremenska nepogoda velikih razmera, štrajk, rat, epidemija, smrt, teroristički napad, zatvaranje aerodroma, železničkih i autobuskih stanica, ili slične nepredviđene okolnosti), potvrđenim vandrednim stanjem od strane države, prouzrokuje nedolazak gosta, gostu neće biti naplaćen aranžman.

Covid garancija – hotel Putnik Kopaonik garantuje povraćaj uplaćenog iznosa za korišćenje usluga u hotelu Putnik Kopaonik u celosti u sledećim slučajevima:

Potvrđeno prisustvo korona virusa kod jedne ili više osoba na koje se odnosi rezervacija smeštaja. Gost je dužan da dostavi pozitivan nalaz PCR testa, važi za domaće i strane goste.

Zatvaranje granica za strane goste, proglašenje vandrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, za domaće i strane goste.

Hotel Putnik Kopaonik zadržava pravo da ponudi gostu da uplaćen iznos aranžmana iskoristi u periodu do 31.03.2021.

Nakon potvrđene rezervacije, promene termina se mogu izvršiti isključivo uz saglasnost hotela. Svaka promena imena i prezimena u odnosu na najavu, hotel zadržava pravo da naplati 30% od ukupne cene aranžmana.

Napomene u vezi smeštaja:

Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.turizamarriva.rs .

Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Slike koje se nalaze u katalogu i na sajtu su primer smeštaja u datoj vili/hotelu. Smeštaj ne mora biti identičan kao na slici ali je u istoj kategorizaciji kao prikazani. Fotografije smeštaja na sajtu www.turizamarriva.rs , preuzete su sa sajta hotela Putnik čije su vlasništvo ( https://hotelputnik.com/rs ).

Organizator putovanja ne garantuje spratnost i položaj smeštajne jedinice i pogled.

Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj…)

Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je hotel odabrao, vašeg uređaja i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (vreme polaska,povratka i sl.) i ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o navedenom programu. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja.

Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

Putnik je lično odgovoran za ispravnost sopstvenih dokumenata i podataka datih u agenciji. Svojim potpisom korisnik potvrđuje da je lične podatke ugovarača i saputnika stavio dobrovoljno na raspolaganje agenciji i dopušta da se isti koriste i učine dostupnim trećim licima iskučivo u cilju zaštite njegovih interesa u svim poslovima vezanim za realizaciju ovog putovanja. Agencija se obavezuje da podatke čuva kao poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacietete po cenama koje se razlikuju od prikazanih u cenovniku, a odobrene od strane hotelijera. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razilke u ceni.

 

Plaćanje se vrši u dinarima. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

Napomena U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Supernova travel-a, licenca OTP 316/2020.

AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge; (osim u slučaju ranog bukinga kada se uplaćuje minimum 50% avansno ili u celosti kod objekata gde je tako navedeno);

UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (mogućnost čekovima građana do 30.03.2021. god);

Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE – sa firmama sa kojima agencija ima sklopljen ugovor.

Slični/preporučeni aranžmani

 • Приватно: KOPAONIK – HOTEL CLUB A

  Detaljnije
 • Приватно: KOPAONIK – HOTEL GRAND

  Detaljnije
 • Приватно: KOPAONIK

  Detaljnije
 • Приватно: KOPAONIK – HOTEL SREBRNA LISICA

  Detaljnije
 • Приватно: KOPAONIK – JAT APARTMANI

  Detaljnije
 • Приватно: KOPAONIK – KRALJEVI ČARDACI

  Detaljnije