RTANJ – HOTEL RAMONDA

RTANJ – HOTEL RAMONDA

Cena već od 9.900,00 po osobi

RTANJ – HOTEL RAMONDA

Prirodno dobro Specijalni rezervat „Rtanj“ je zaštićeno područje međunarodnog i nacionalnog, izuzetnog značaja prve kategorije. Opevan u pesmama kao sedište srpskih bogova, Rtanj, čija precizna piramidalna geometrija, matematika zlatnog preseka, nestvarna priroda, istančane frekvencije, samoniklo lekovito endemsko bilje i zdrava energetska zračenja intrigiraju svet, okružen je aurom mistike. Bilo da tragate za ostacima drevnih civilizacija, blagom koje se po predanju nalazi na ovim prostorima, okrepljujućim odmorom koji puni životnom energijom, hotel Ramonda je tu da vam pruži nezaboravan doživljaj i ispuni sva vaša očekivanja.

 

Cenovnik važi od 19.01.2021. do 31.12.2021.

HOTEL RAMONDA 4*

TIP SOBE

NOĆENJE SA DORUČKOM POLUPANSION PUN PANSION
Ekonomik soba 9.900,00 11.700,00 13.500,00
Galeri soba 10.900,00 12.700,00 14.500,00
Komfort soba 12.900,00 14.700,00 16.500,00
Deluks soba 12.900,00 14.700,00 16.500,00
Premium deluks soba 15.900,00 17.700,00 19.500,00
Studio deluks soba 15.900,00 17.700,00 19.500,00
Studio apartman 18.900,00 20.700,00 22.500,00
Superior apartman 18.900,00 20.700,00 22.500,00
Dupleks apartman 21.900,00 23.700,00 25.500,00
Predsednički apartman 24.900,00 26.700,00 28.500,00

 

U cenu aranžmana je uračunato:

 • Smeštaj u izabranom tipu sobe i usluga (noćenje sa doručkom, polupansion ili pansion; usluga – švedski sto) za jednu osobu, za svaku narednu osobu doplata u nastavku cenovnika)
 • Korišćenje Wellness i spa centra
 • WI-FI i LAN internet u hotelskim prostorijama
 • Besplatan bezalkoholni mini bar i kuvalo sa kafom i čajem i nesspreso aparat

Doplate:

Doplata u sobama za drugu i svaku narednu osobu je:

 • 1.900,00 dinara za noćenje sa doručkom
 • 3.700,00 dinara za polupansion po osobi
 • 5.500,00 dinara za pun pansion po osobi

U apartmanima nema doplate noćenja sa doručkom za drugu osobu, dok se za svaku narednu osobu, odnosno treću pa na dalje, doplaćuje u iznosu od:

 • 1.900,00 dinara za noćenje sa doručkom
 • 3.700,00 dinara za polupansion po osobi
 • 5.500,00 dinara za pun pansion po osobi

U cenu aranžmana nije uračunato:

 • Prevoz
 • Boravišna taksa: 110,00 rsd po osobi/noći za odrasle; 55,00 rsd za decu od 7 do 15 godina (uplata prilikom rezervacije)

Uslovi za decu:

 • Deca do 7 godina u pratnji roditelja ne plaćaju smeštaj;
 • Deca od 7 do 15 godina u pratnji roditelja plaćaju doplatu od 50% popusta.

 

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA ARRIVA LITAS DOO POŽAREVAC
LICENCA OTP 1/2021, KATEGORIJA LICENCE A20
TURISTIČKA AGENCIJA ARRIVA LITAS DOO POŽAREVAC
Cenovnik br 1 od 19.01.2021.

U srcu misteriozne planine Rtanj, koja vekovima intrigira, fascinira i isceljuje, nalazi se hotel Ramonda 4*. Kao i autohtoni cvet sa ove planine, čije ime nosi, skladno je uklopljen u prirodni ambijent i inspirisan okruženjem. Kreiran je za one koji od odmora očekuju više. Prirodni materijali, moderan dizajn prostora, panoramski prozori sa otvorenim pogledima, vrhunska personalizovana usluga, sa posebnom pažnjom posvećenom svakom detalju – čine ovaj butik hotel savršenim mestom za uživanje i odmor.

Gostima je na raspolaganju 21 smeštajna jedinica, u kojima mogu da uživaju u potpunom komforu i iskoriste sve blagodeti planine Rtanj. Svaka od smeštajnih jedinica sadrži besplatni bezalkoholni mini bar, ketler sa kafom i čajem i nespresso aparat za kafu sa kapsulama u većim smeštajnim jedinicama. Pojedine smeštajne jedinice imaju terasu sa direktnim izlazom na otvoreni bazen. U sklopu svih apartmana nalazi se kuhinja. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi i LAN internet. Parking je besplatan i obezbeđen za 21 parking mesto. U sklopu hotela postoji igraonica za decu i ponuda dečijeg menija

Ekonomik soba – Jednokrevetna soba sa francuskim ležajem (16 m2)

Galeri soba – Dvokrevetna soba sa terasom, francuskim ležajem na galeriji i dodatnom sofom na razvlačenje za dve osobe (21 m2)

Komfort soba – Dvokrevetna soba sa francuskim ležajem, prostranom terasom sa pogledom na veštačko jezerce, kuhinjom, dodatnom sofom na razvlačenje za dve osobe i prostranim kupatilom prilagođenim za goste sa poteškoćama u kretanju (39 m2)

Deluks soba – Dvokrevetna soba sa francuskim ležajem i dodatnom sofom na razvlačenje za dve osobe, sa pogledom na veštačko jezerce, terasom i privatnim stepeništem do veštačkog jezerceta (27 m2).

Premium deluks soba – Dvokrevetna soba sa francuskim ležajem i foteljom na razvlačenje, pogledom na veštačko jezerce i romantičnim balkonom (26 m2)

Studio deluks soba – Dvokrevetna soba sa francuskim ležajem i dodatnom sofom na razvlačenje za dve osobe, velikom terasom sa pogledom na veštačko jezerce. Dnevni boravak je odvojen od spavaćeg dela (26-36 m2).

Studio apartman / Porodična soba – Komforna porodična soba ili studio apartman. Dnevni boravak je odvojen od spavaćeg dela u kom se nalazi francuski ležaj. U svom sadržaju ima još sofu na razvlačenje u dnevnom boravku, dečiju sobu sa krevetom na sprat, kuhinju, dodatni toalet i veliku terasu sa pogledom na veštačko jezerce (37 m2).

Superior Apartman – Klasičan veliki hotelski apartman sa terasom, opremljen kuhinjom, velikom spavaćom sobom sa francuskim ležajem, prostranim dnevnim boravkom sa dve sofe na razvlačenje za po dve osobe i dodatnim toaletom (55 m2).

Dupleks Apartman – Komforan apartman na dva nivoa, sa odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ležajem, kuhinjom, prostranim dnevnim boravkom opremljenim sofom na razvlačenje za dve osobe, dodatnim toaletom, terasom sa koje se pruža pogled na veštačko jezerce, do koga vode privatne stepenice. U sastavu jednog od ovakva dva apartmana nalazi se dodatna sofa na razvlačenje za dve osobe, dok se u drugom apartmanu nalazi deo sa čak dva kreveta na sprat, tako da može da primi do osam osoba (68 m2).

Predsednički Apartman – Jedinstven apartman opremljen kuhinjom, odvojenim kupatilima, hidromasažnom kadom u jednom od kupatila, velikim zajedničkim dnevnim boravkom sa sofom na razvlačenje za dve osobe, dvema odvojenim spavaćim sobama sa francuskim ležajevima, u jednoj spavaćoj sobi nalazi se i dodatna sofa na razvlačenje, dečijom sobom sa krevetom na sprat, najvećom terasom sa pogledom na veštačko jezerce (95 m2).

 

RESTORANI I BAROVI

U prijatnom ambijentu restorana sa prostranom, sunčanom terasom, možete uživati u ukusnim zalogajima. Služe se klasici tradicionalne kuhinje servirani na jedinstven i moderan način uz dobra vina, kao i jela za goste sa posebnim režimom ishrane. Posebnu ponudu čine organska jela od najboljih lokalnih sastojaka. U sklopu restorana nalazi se udoban sedeći deo pored kamina. Galerija restorana pruža mogućnost održavanja manjih skupova kapaciteta do 50 sedećih mesta.

Uživajte u prijatnoj atmosferi Lobby bara tokom predaha od dnevnih aktivnosti. Toplina enterijera, mala biblioteka za goste, prijatni razgovori uz čašu vina… izuzetno iskustvo u svakom pogledu.

Barovi na otvorenom i zatvorenom bazenu imaju odličnu selekciju pića tako da možete uživati u svom omiljenom koktelu ne napuštajući bazen.

 

WELLNESS&SPA

Najveće bogatstvo ovog kraja nije blago o kojem govore legende već voda iz srca planine koja dolazi do nas. Iskonska težnja da se kroz taj element od koga smo sazdani spojimo sa netaknutom prirodom čini boravak u Wellness & SPA okrepljujućim iskustvom nakon kojeg vas prožima osećaj spokojstva a sve je jednostavnije i bliži ste sebi i svojoj prirodi. Prepustite se posebnom iskustvu plivanja u malom veštačkom jezercetu u kojem se voda prečišćava prirodnim putem bez hemije, samo uz pomoć specijalnih biljaka. Tokom hladnih dana našim gostima je na raspolaganju zatvoreni bazen sa panoramskim prozorima.

Sauna i parno kupatilo, velika hidromasažna kada i tretmani masaže deo su ovog ambijenta za opuštanje koji je u potpunosti posvećen relaksaciji i zdravlju. Poklonite sebi prijatne trenutke uz neke od luksuznih tretmana. Izaberite masažu prema sopstvenom senzibilitetu i prepustite se vrhunskim terapeutima. Uživajte u osećaju potpunog opuštanja i pozitivnoj stimulaciji svih čula.

Prvi dan Dolazak u hotel. Smeštaj u određeni tip sobe sa uslugom prema uplaćenoj rezervaciji

Pretposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion, napuštanje hotelskih soba ili apartmana prema pravilima hotela.

USLOVI OTKAZA:

Gost može da otkaže rezervaciju do 7 dana pre početka korišćenja usluge smeštaja bez troškova.

Ukoliko gost otkaže rezervaciju od 7 do 0 dana pre početka korišćenja smeštaja, hotel ima pravo da zadrži iznos od 100% od plaćene cene.

U slučaju nedolaska (no show) ili ranijeg odlaska gosta u odnosu na rezervisani termin, gostu će biti naplaćen ukupan iznos smeštaja za svaki no show ili rani odlazak.

Gost neće biti obavezan da snosi bilo kakav iznos štete za bilo koju vrstu otkazivanja u slučaju više sile koja prouzrokuje nedolazak (vremenska nepogoda velikih razmera, štrajk, rat, epidemija, smrt, teroristički napad, zatvaranje aerodroma, železničkih i autobuskih stanica, ili slične nepredviđene okolnosti).

 

OSTALI USLOVI SMEŠTAJA:

-Vreme prijave u hotel je od 14h na dan dolaska, a odjave do 12h na dan planiranog odlaska.

U veći deo smeštajnih jedinica moguće je smestiti veći broj ljudi, kao na primer u apartmanima, gde može da se smesti 3 i više osoba u zasebne ležajeve ili 6 i više osoba ukoliko dele francuski ležaj.

-Kućni ljubimci su dozvoljeni prema pravilima hotela

USLOVI OTKAZA: 

Gost može da otkaže rezervaciju do 7 dana pre početka korišćenja usluge smeštaja bez troškova.

Ukoliko gost otkaže rezervaciju od 7 do 0 dana pre početka korišćenja smeštaja, hotel ima pravo da zadrži iznos od 100% od plaćene cene.

U slučaju nedolaska (no show) ili ranijeg odlaska gosta u odnosu na rezervisani termin, gostu će biti naplaćen ukupan iznos smeštaja za svaki no show ili rani odlazak.

Gost neće biti obavezan da snosi bilo kakav iznos štete za bilo koju vrstu otkazivanja u slučaju više sile koja prouzrokuje nedolazak (vremenska nepogoda velikih razmera, štrajk, rat, epidemija, smrt, teroristički napad, zatvaranje aerodroma, železničkih i autobuskih stanica, ili slične nepredviđene okolnosti).

 

Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.turizamarriva.rs .

Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta. Slike koje se nalaze u katalogu i na sajtu su primer smeštaja u datoj vili/hotelu. Smeštaj ne mora biti identičan kao na slici ali je u istoj kategorizaciji kao prikazani. Fotografije smeštaja na sajtu www.turizamarriva.rs , preuzete su sa sajta hotela Ramonda čije su vlasništvo ( https://ramondahotel.com/)

Organizator putovanja ne garantuje spratnost i položaj smeštajne jedinice i pogled.

Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj…)

Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je hotel odabrao, vašeg uređaja i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (vreme polaska,povratka i sl.) i ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o navedenom programu. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja.

Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

Putnik je lično odgovoran za ispravnost sopstvenih dokumenata i podataka datih u agenciji. Svojim potpisom korisnik potvrđuje da je lične podatke ugovarača i saputnika stavio dobrovoljno na raspolaganje agenciji i dopušta da se isti koriste i učine dostupnim trećim licima iskučivo u cilju zaštite njegovih interesa u svim poslovima vezanim za realizaciju ovog putovanja. Agencija se obavezuje da podatke čuva kao poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacietete po cenama koje se razlikuju od prikazanih u cenovniku, a odobrene od strane hotelijera. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razilke u ceni.

Cene su prikazane u dinarima

Gotovinski, uplatom na račun ili platnim karticama.

Prilikom rezervacije plaća se 50% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge;

Napomena: Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, hotel zadržava pravo na korekciju cena.

 

 

 

 

Slični/preporučeni aranžmani