Ukupno: 7 aranžmana

Zima

Za Vas smo pripremili sledeće destinacije:

Pregled:

KOPAONIK – HOTEL PUTNIK

Hotel Putnik se nalazi u Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1.650 m/nv. Kompletno renoviran hotel, sada svojim gostima nudi sve ono što će njihov odmor učiniti komfornim, zanimljivim i prijatnim.

RTANJ – HOTEL RAMONDA

U srcu misteriozne planine Rtanj, koja vekovima intrigira, fascinira i isceljuje, nalazi se hotel Ramonda. Kao i autohtoni cvet sa ove planine, čije ime nosi, skladno je uklopljen u prirodni ambijent i inspirisan okruženjem. Kreiran je za one koji od odmora očekuju više.

STARA PLANINA – HOTEL STARA PLANINA

Hotel Stara Planina nalazi se na jednom od najlepših mesta Stare planine – Jabučkom ravništu, na 1.466m nadmorske visine. Pravu atrakciju predstavlja prva gondola u Srbiji koja skijaše prevozi od hotela do vrha Babin zub. 

TARA – HOTEL OMORIKA

U najlepšem delu planine Tare smešten je hotel Omorika*** koji svojim sadržajima pruža mogućnosti za odmor, zabavu i rekreaciju.  Hotel raspolaže sa 8 superior apartmana, 22 superior soba, 3 apartmana i 137 komfornih soba. Pored hotelskog restorana, na raspolaganju gostima je i banket sala, aperitiv bar…

VRNJAČKA BANJA – HOTEL TONANTI

Hotel Tonanti jedan je od najluksuznijih na ovim prostorima. Nalazi se u centru Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini središnjeg dela parka. Kapacitet hotela je 146 smeštajnih jedinica koje su opremljene prema najsavremenijim standardima tako da pružaju maksimalni osećaj komfora i udobnosti.

ZLATIBOR – HOTEL BUKET

Hotel Buket – Kategorisan sa četiri zvezdice, poseduje 25 apartmana i 20 soba za smeštaj, kao i niz drugih neophodnih pratećih sadržaja. Nalazi se u najmirnijem delu Zlatibora, ušuškan borovom šumom i tišinom koja odmara, a sasvim blizu turističkom središtu planine. Od Kraljevog trga je na svega nekoliko stotina metara, u blizini je Kongresnog centra “Srbija“, nadomak svih najatraktivnijih zlatiborskih prostora i dešavanja.

ZLATIBOR – HOTEL MONA

Hotel Mona se nalazi u samom centru Zlatibora, okružen predivnom borovom šumom. Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.